Çiftet e javes

Punk1

Antarë i Respektuar
Ku skadon plastiku, pse flet kot :p
Thuaj ishte faji klubit, qe je tap nate per nate e se kujton se ca ben
S eshte faji i pijes jo... kam bere nje aksident kur isha i vogel dhe kam humbje kujtese here pas here😝
Eshte fatkeqesi kjo😁
 
Top