Çiftet më të lumtura të Zodiakut

Hera

Banned
Çiftet më të lumtura të Zodiakut
 1. Gaforrja + Akrepi
 2. Peshqit + Peshqit
 3. Dashi + Shigjetari
 4. Shigjetari + Peshqit
 5. Virgjëresha + Bricjapi
 6. Luani + Peshorja
 7. Demi + Gaforrja
 8. Bricjapi + Bricjapi
 9. Binjakët + Peshqit
 10. Shigjetari + Shigjetari
 11. Dashi + Binjakët
 12. Peshorja + Akrepi
 13. Demi + Peshqit
 14. Binjakët + Peshorja
 15. Dashi + Virgjëresha
 16. Akrepi + Bricjapi
 17. Demi + Bricjapi
 18. Peshorja + Peshqit
 19. Ujori + Ujori
 20. Akrepi + Peshqit
 

Amara_La_Negra

Antarë i Respektuar
Çiftet më të lumtura të Zodiakut
 1. Gaforrja + Akrepi
 2. Peshqit + Peshqit
 3. Dashi + Shigjetari
 4. Shigjetari + Peshqit
 5. Virgjëresha + Bricjapi
 6. Luani + Peshorja
 7. Demi + Gaforrja
 8. Bricjapi + Bricjapi
 9. Binjakët + Peshqit
 10. Shigjetari + Shigjetari
 11. Dashi + Binjakët
 12. Peshorja + Akrepi
 13. Demi + Peshqit
 14. Binjakët + Peshorja
 15. Dashi + Virgjëresha
 16. Akrepi + Bricjapi
 17. Demi + Bricjapi
 18. Peshorja + Peshqit
 19. Ujori + Ujori
 20. Akrepi + Peshqit
Prej hundesh po me del lumturia ?
 

Baboon

FALEMINDERIT!
Çiftet më të lumtura të Zodiakut
 1. Gaforrja + Akrepi
 2. Peshqit + Peshqit
 3. Dashi + Shigjetari
 4. Shigjetari + Peshqit
 5. Virgjëresha + Bricjapi
 6. Luani + Peshorja
 7. Demi + Gaforrja
 8. Bricjapi + Bricjapi
 9. Binjakët + Peshqit
 10. Shigjetari + Shigjetari
 11. Dashi + Binjakët
 12. Peshorja + Akrepi
 13. Demi + Peshqit
 14. Binjakët + Peshorja
 15. Dashi + Virgjëresha
 16. Akrepi + Bricjapi
 17. Demi + Bricjapi
 18. Peshorja + Peshqit
 19. Ujori + Ujori
 20. Akrepi + Peshqit
Lol shumë byth lëviz ky demi ?
 

Hera

Banned
Qyqa une me akrepin dhe demin ?????

Me akrepin e dija po me demin snuk
 

AnaVie

Undisputed woman
Staf në FV.AL
Çiftet më të lumtura të Zodiakut
 1. Gaforrja + Akrepi
 2. Peshqit + Peshqit
 3. Dashi + Shigjetari
 4. Shigjetari + Peshqit
 5. Virgjëresha + Bricjapi
 6. Luani + Peshorja
 7. Demi + Gaforrja
 8. Bricjapi + Bricjapi
 9. Binjakët + Peshqit
 10. Shigjetari + Shigjetari
 11. Dashi + Binjakët
 12. Peshorja + Akrepi
 13. Demi + Peshqit
 14. Binjakët + Peshorja
 15. Dashi + Virgjëresha
 16. Akrepi + Bricjapi
 17. Demi + Bricjapi
 18. Peshorja + Peshqit
 19. Ujori + Ujori
 20. Akrepi + Peshqit
Virtualisht apo realisht ??
 

Hera

Banned
Ti do me përshkru veten si çels tjetër apo si ???

Kshu pra që hapet e myllet lol

Ose si çels hidrauliku po them mo mire ?

Une pyeta se sja Di nga hidrauliket fare ????
 

kitrra 123

plak gjufurrak
Virgjereshat e paskan vu n'terezie veq me kafshe :p ? bricjapi e dashi ;) kush eshte virgjeresh k'tej? ?
 

Vajza

Kupa me kapak, kupa pa kapak.
Staf në FV.AL
Çiftet më të lumtura të Zodiakut
 1. Gaforrja + Akrepi
 2. Peshqit + Peshqit
 3. Dashi + Shigjetari
 4. Shigjetari + Peshqit
 5. Virgjëresha + Bricjapi
 6. Luani + Peshorja
 7. Demi + Gaforrja
 8. Bricjapi + Bricjapi
 9. Binjakët + Peshqit
 10. Shigjetari + Shigjetari
 11. Dashi + Binjakët
 12. Peshorja + Akrepi
 13. Demi + Peshqit
 14. Binjakët + Peshorja
 15. Dashi + Virgjëresha
 16. Akrepi + Bricjapi
 17. Demi + Bricjapi
 18. Peshorja + Peshqit
 19. Ujori + Ujori
 20. Akrepi + Peshqit
Mos jalla me 4 burra un, mdoli nami lool
 

DeliriumMind

Antarë i Respektuar
Un me peshoren kam shum probleme...
Ket ktu ne shtepi e shaj perdit
Imagjino me pas dhe burrin peshore ??????
Me ja fut vetes pau.
Ska alternativ?
 
Top