Cilet jane forumet me te mire te huaj,,,per informatike

Zengor

Antarë
doja te dija forumet me te mira te huaja kryesisht per informatike, ose dhe te pergjithshme ne anglisht apo dhe ne gjermanisht
 

Zengor

Antarë
Titulli: Cilet jane forumet me te mire te huaj,,,per informatike

Danke zviceran por do doja te dija ndoje sygjerim ku ndonje nga ju esht vet anetar dhe eshte i kenaqur,,,ne google mund te gjesh me mijra. gjithsesi rrofsh
 
Top