Cili qytet i Shqiperise ka numrin me te madhe te Fshatrave ?

Nostra_22

Anëtar i Nderuar
Titulli: Cili qytet i Shqiperise ka numrin me te madhe te Fshatrave ?

Une faktikisht kam ditur Malesine e madhe te paren dhe Librazhdin te dytin me 74 fshatra, boh nuk i dihet tani ... !
 
Top