Cili qytet i Shqiperise ka numrin me te vogel te fshtrave.. ?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

BeniT

Donatorë
Cili qytet i Shqiperise ka numrin me te vogel te fshtrave.. ?
Dhe sa ka ?
 

Hostel

Anëtar i Nderuar
Titulli: Cili qytet i Shqiperise ka numrin me te vogel te fshtrave.. ?

Durresi po nuk me kujtohet ne numer
 

BeniT

Donatorë
Titulli: Cili qytet i Shqiperise ka numrin me te vogel te fshtrave.. ?

Durresi po nuk me kujtohet ne numer

Pergjigje plotesisht e gabuar ...
 

Hartini

Antarë i Respektuar
Titulli: Cili qytet i Shqiperise ka numrin me te vogel te fshtrave.. ?

Kavaja duhet te jete , se dikur ka qene me Durresin dhe tani qe eshte vetem sduhet te kete me shume se 7-8 fshatra .
komplet me hamendje. apo ndoshta Shkodra . se di jo.
 

Cyber_Spartacus

Homo Homini Lupus
Titulli: Cili qytet i Shqiperise ka numrin me te vogel te fshtrave.. ?

Erseka ??....
 

alfonci

Veri investigatio
Titulli: Cili qytet i Shqiperise ka numrin me te vogel te fshtrave.. ?

Nese keni dashur te thoni qarku, atehere do te ishte ai i Durresit me 104 te tille.

Por nese do pergjigjen per pyetjen tuaj ne menyren sesi ju e keni frazuar ate nuk eshte asnje, sepse qyteti eshte qytet dhe nuk ka sesi te perbehet nga fshatra.
 

BeniT

Donatorë
Titulli: Cili qytet i Shqiperise ka numrin me te vogel te fshtrave.. ?

Tani i bie qe Shkodra te perbehet vetem nga qyteti , dhe Fshatrat nuk bejne pjese me qytetin e Shkodres..
Qe kur mbaj mend une te pakten , thuhet , p.sh Ne fshatrat e Lezhes , Shkodres , Tiranes , Gjirokastres , etj dhe jo ne qarkun e Shkodres . Se pastaj i bie qe edhe Pukjanet te jene Shkodrane,
Cdo qytet ka bashkine e vete , dhe cdo bashki pergjigjet per fshatrat e veta..
 

alfonci

Veri investigatio
Titulli: Cili qytet i Shqiperise ka numrin me te vogel te fshtrave.. ?

Tani i bie qe Shkodra te perbehet vetem nga qyteti , dhe Fshatrat nuk bejne pjese me qytetin e Shkodres..
Qe kur mbaj mend une te pakten , thuhet , p.sh Ne fshatrat e Lezhes , Shkodres , Tiranes , Gjirokastres , etj dhe jo ne qarkun e Shkodres . Se pastaj i bie qe edhe Pukjanet te jene Shkodrane,
Cdo qytet ka bashkine e vete , dhe cdo bashki pergjigjet per fshatrat e veta..

Jo Beni do i thonin nga qyteti i Pukes dhe shkodres dhe jo shkodran. Kur thua qyteti i shkodres nenkupton qe po flet per qytetin dhe jo rrethinat. Pastaj eshte tek lojerat inteligjente dhe menyra sesi i frazon ato ka shume rendesi besoj une.
 

Nostra_22

Anëtar i Nderuar
Titulli: Cili qytet i Shqiperise ka numrin me te vogel te fshtrave.. ?

Kucova, ka me pak se 10 por numri fiks mos eshte gje 4 ?
 

BeniT

Donatorë
Titulli: Cili qytet i Shqiperise ka numrin me te vogel te fshtrave.. ?

Pjerisht e sakte ...

Loja vazhdon ..
 

alfonci

Veri investigatio
Titulli: Cili qytet i Shqiperise ka numrin me te vogel te fshtrave.. ?

Kucova dhe ka 17 te tille...?
 

BeniT

Donatorë
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top