Cili qytet ka qen KRYEQITETI Shqiperise para TIRANES?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Cili qytet ka qen KRYEQITETI Shqiperise para TIRANES?
 
Redaktimi i fundit:

braziljania

Anëtar i Nderuar
Titulli: Cili qytet qen KRYEQITETI Shqiperise para TIRANES?

durresi me duket nga princ vidi u vendos
 

Hostel

Anëtar i Nderuar
Titulli: Cili qytet qen KRYEQITETI Shqiperise para TIRANES?

Durresi ne mos gaboj
 

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Titulli: Cili qytet qen KRYEQITETI Shqiperise para TIRANES?

Pergjigja eshte Durresi, po a dini dhe vitet?
 

Hostel

Anëtar i Nderuar
Titulli: Cili qytet ka qen KRYEQITETI Shqiperise para TIRANES?

Nga 21 shkurti i 1914 deri ne 1920 ku u vendos tirana ne mos gaboj
 

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Titulli: Cili qytet ka qen KRYEQITETI Shqiperise para TIRANES?

Sakt Hostel!
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top