Çka ju mungon😊

Dasaaa

Antarë i Respektuar
Dikujt i mungon koha , dikujt paraja , dikujt familja , dikujt dashurija , dikujt drejtesija , dikujt ardhmerija , dikujt mendja , dikujt mesimi ... pra gjithkujt i mungon dicka.!😮
Po juve??
 

Katil

Antarë i Respektuar
Dëshpërimi
 

Delirium

No description ...
Dikujt i mungon koha , dikujt paraja , dikujt familja , dikujt dashurija , dikujt drejtesija , dikujt ardhmerija , dikujt mendja , dikujt mesimi ... pra gjithkujt i mungon dicka.!😮
Po juve??
Ok , po ty cfare te mungon ? 🙂
 

DeliriumMind

Dje ishte dje, sot eshte sot.
Vetja ime
Jemi zi dhe nuk flasim per ca muj tani deri sa te marri veten lol
 

Bebw

❌Once✖ Vetëm e Boços
Staf në FV.AL
Sa kerkoni dhe ju lol 😂😂
 

Baboon

Ignorance is voluntary misfortune.
Në kto ditë shiu,
Veshjet e punës...
 
Top