Çka mendoni ju?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Dasaaa

Antarë i Respektuar
Nëse mban ne dore nje ore qe kushton 30 dollare apo 3000 dollare, ajo perseri do te tregoje te njejten kohe.

Nese mban ne dore nje çante qe kushton 30 dollare apo 3000 dollare, perseri nuk do te ndryshoje ajo qe mban brenda saj.

Nese jeton ne nje shtepi qe ka nje siperfaqe prej 300 m apo 3000 m, ajo perseri nuk e ndryshon ndjenjen e vetmise kur jeton brenda saj.

Ne fund e kam kuptuar se si te ulesh ne ndenjesen e perparme apo ne ate te pasmen, perseri do te arrish ne te njejten kohe ne distinacion.

Mos i mesoni femijet tuaj te jene te pasur, por mesojini ata te jene te lumtur sepse keshtu kur te rriten do te shikojne vleren qe kane gjerat dhe jo çmimin qe kane ato.
??
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top