Courduroy, maçoku më i vjetër në botë

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Courduroy, thuhet se është maçoku më i vjetër në botë.

Courduroy-6.jpg


Ai është 26 vjeç dhe macet nuk mund të jetojnë kaq shumë.

Courduroy-2.jpg


Jetëgjatësia mesatare e tyre është deri në 13-14 vjeç.

Courduroy-3.jpg


Siç duket maçoku refuzon të plaket dhe e kalon shumicën e kohës jashtë shtëpisë

Courduroy-4.jpg


Pavarësisht moshës, Corduroy është shumë miqësor dhe i pëlqen që të luajë

Courduroy-5.jpg


Reed Okura, pronarja e maçokut, thotë se e ka marrë macen në shtëpi kur ishte 7 vjeçe dhe tashmë ajo ka mbushur 34 vjeç.
g.shqip
 

Abisi

Larguar✌
Titulli: Courduroy, maçoku më i vjetër në botë

Mire se qenka plak,por qenka edhe pis,duke i gjemuar maceve te lagjes :p

Lutem qe,edhe macja ime te kete jetegjatesin e ketij :)
 
Titulli: Courduroy, maçoku më i vjetër në botë

Per pak fjalen macok e lexova si malok,kjo me shtyu te hap temen e te lexoj ahaha :p

Plak matuf.. :)
 

Abisi

Larguar✌
Titulli: Courduroy, maçoku më i vjetër në botë

kam pas i brrol plak ne lagje,mire qe nuk e mbanin kembet e rrinte gjith diten ne gjume,po ishte edhe i jargavitur,ndersa ky qenka ne kulmin e jetes per te gjetur dashnore :p :p
 
Titulli: Courduroy, maçoku më i vjetër në botë

Po keta te huajt jane te mbajtur mer,mos e krahaso me macokun Shqiptar ti qe skishte as te hante ahaha :p
 

Aki

misfit
Titulli: Courduroy, maçoku më i vjetër në botë

As nuk duket si i plakur madje, ky po do kete 9 jete, sa mire qenka te jesh mace.
 

Abisi

Larguar✌
Titulli: Courduroy, maçoku më i vjetër në botë

Po keta te huajt jane te mbajtur mer,mos e krahaso me macokun Shqiptar ti qe skishte as te hante ahaha :p
po mijt e lagjes kush i hante?
Mbi te gjitha ishin bio :p:p
Ndersa ky matufi qejfli,vetem ushqime te konservuara ka henger gjith jeten :p
 
Titulli: Courduroy, maçoku më i vjetër në botë

Hahaha o Abi po ku kishte fuqine ky plaku matuf ti germonte minjte more,ti e thua dhe vete qe ai mezi ecte :p apo i kapnin me gracken neper shpi e ja jepnin macokut te vojtur :p
 

Abisi

Larguar✌
Titulli: Courduroy, maçoku më i vjetër në botë

Per gjith jeten e pata fjalen.se ashtu si qe bere ai edhe tek mustaqet t'i kalonin mijt,eh :p
Ne ate periudhe e ushqenin me qumesht :)
 
Top