Dajti

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Titulli: Dajti

ka nje siperfaqe prej rreth 3300 ha dhe me perspektive zgjerimi deri ne rreth 11000 ha.
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top