Dallimi në mes të qenit i/e dashuruar dhe të dashuruarit dikë!

Marla

S∩IɹIS

Kur është fjala për emocionet dhe ndjenjat gjithmonë është e vështirë të jepen mendime përfundimtare. Qeniet njerëzore janë shumë të komplikuara.
Dashuria e vërtetë nuk ndodh menjëherë; është një proces gjithnjë në rritje. Ajo zhvillohet pasi kalon shumë ulje dhe ngritje, momente të mira dhe të këqija, lot e buzëqeshje.
Të duash dikë dhe të biesh në dashuri me dikë janë dy gjëra të ndryshme, edhe pse ato mund të duken si ndjenja të ngjashme.

Sidoqoftë, ekzistojnë disa dallime të rëndësishme që e bëjnë dallimin qartazi në mes dashurisë dhe dikujt që bie në dashuri me dikë.


Të qenit i dashuruar me dikë mund të priret nga pasioni, posedimi dhe obsesioni. Dashuria për dikë, nga ana tjetër, shkon përtej pranisë fizike. Është nxitje, motiv dhe frymëzim për njëri-tjetrin.


Dashuria e dikujt është një zgjedhje

Të biesh në dashuri me dikë është shpesh gjë e pavullnetshme. Megjithatë, kur e doni dikë, duhet të bëni përpjekje për ta mbajtur lidhjen të fortë dhe për të mbajtur marrëdhënien në rrugën e duhur. Kur bini në dashuri, nuk keni zgjedhje. Ju mund të bini në dashuri me dikë që nuk e keni pritur kurrë.

Të duash do të thotë të vendosësh partnerin në rënd të parë
Nëse e doni dikë, gjithmonë vendosni atë së pari, luftoni për të dhe e doni më të mirën për të. Kur je në dashuri me dikë, ti je në gjendje të sakrifikosh në mënyrë të pandërgjegjshme për ta ndihmuar atë. Ju jeni pjesë e fenomenit që Unik e quajmë dashuri.

Dashuria është përgjithmonë

Ne duam shumë njerëz në jetën tonë. Ne do të takojmë shumë njerëz të mirë dhe të këqinj. Disa prej tyre mund të zhduken. Megjithatë, personi që është më të vërtetë në dashuri me ty do të mbetet i tillë përgjithmonë. Të jesh në dashuri me dikë do të thotë të gjesh lumturinë në mënyrë të pavetëdijshme.

Të duash do të thotë të duash lumturinë e tij/saj

Nuk mund të prisni të jeni në dashuri me dikë dhe të bëheni “kujdestar” për të. Ju duhet ta lini të lirë, sepse dashuria mbi të gjitha ndërtohet në mirëbesim.Ju do të jeni në gjendje të sakrifikoni lumturinë tuaj për hir të dashurisë suaj.

Dashuria është thelbësore

Sigurisht, njerëzit që janë gjithmonë në ngut kanë një shans të madh të dështojnë edhe para se të arrijnë qëllimin e tyre. Megjithatë, nëse jeni në dashuri kjo do të thotë që ju tashmë e kuptoni konceptin e një dashurie të vërtetë, të qëndrueshme. Kjo kërkon shumë “ushqim”, përpjekje, sakrifica dhe punë të vështirë. Në të njëjtën kohë, ju do të gëzoni ndërtimin e një lidhje të fortë, duke përdorur efekte pozitive të dridhjeve me frekuencë të lartë dhe emocioneve pozitive që janë produkt i pastër i dashurisë së pastër.

Në dashuri çdo gjë është e përbashkët!

Të jesh në dashuri gjithashtu do të thotë të jesh në partneritet. Nuk ka më “tuajën” dhe “tënden”, por tonat. Ju do të mësoni të ndani jo vetëm emocionet. Kur të dy shpirtrat bashkohen për t’u bërë një ju keni arritur unitetin në dashuri.

/Unik
 
Top