Dasma Shqiptare

*Linda*

Lost out in the desert
ketu mund te vendosni video te dasmave shqiptare (qe une i kam shume merak personalisht, dhe bash me ka marr malli per dasem shqiptare)

Nje dasem qe me pelqen shume mua eshte kjo(duhet te shkone tek youtube per ta pare se ketu nuk del):


[ame]http://www.youtube.com/watch?v=xyLuSjLQmCs[/ame]
 

*Linda*

Lost out in the desert
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=2QnW_w_-Dzs&feature=related]YouTube - Voci & Marjetas Wedding in NY 2006[/ame]
 

*Linda*

Lost out in the desert
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=nP1aQPsU6Fg[/ame]
 
Last edited by a moderator:

CoNNecT

Administrator
E para dhe e treta nuk punojne me duket...
 

*Linda*

Lost out in the desert
Connect, duhet te klikosh qe ta shifesh ne youtube, sepse nuk ben ketu, me sa duket, kush ka ver videot ka hec kete opsjon..
 

Shpirti_I_Njerit

MACOKJA :p
Opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :pP:

[ame=http://it.youtube.com/watch?v=xyLuSjLQmCs]YouTube - Engjull & Laura's Wedding[/ame]
 

Shpirti_I_Njerit

MACOKJA :p
[ame=http://it.youtube.com/watch?v=MRX978qGrw8]YouTube - engjull and lauras wedding pt 2[/ame]
 

Shpirti_I_Njerit

MACOKJA :p
[ame=http://it.youtube.com/watch?v=mnq0g5ZDGe8]YouTube - engjull and lauras wedding pt 3[/ame]
 

Cyber_Spartacus

Homo Homini Lupus
Vendosni video qe kane te drejte te shikohen nga faqe te tjera pervec youtube
shikoni anash mos kene kete Embedding disabled by request
 

Shpirti_I_Njerit

MACOKJA :p
[ame=http://it.youtube.com/watch?v=zFLbotMkeBc]YouTube - Avni's Wedding Part 1[/ame]
 

*Linda*

Lost out in the desert
Vendosni video qe kane te drejte te shikohen nga faqe te tjera pervec youtube
shikoni anash mos kene kete Embedding disabled by request

por nejse, linkun aty e ke, sepse ato qe jan me te bukura nuk lejohen te vendosen ketu, por gjithsesi mund te shikohen dhe ne youtube..:)
 

Shpirti_I_Njerit

MACOKJA :p
Dasma ne Itali Elda e Valerio

[ame=http://it.youtube.com/watch?v=ezoNsvnXykc]YouTube - dasma ne itali elda e valerio[/ame]
 

Shpirti_I_Njerit

MACOKJA :p
Hapja e dasmes e se dieles

[ame=http://it.youtube.com/watch?v=ObIei3Ct__c]YouTube - HAPJA E DASMES E SE DIELES[/ame]
 

Shpirti_I_Njerit

MACOKJA :p
Dasma Anjeza & Eni ne Korce

[ame=http://it.youtube.com/watch?v=R2-wCYoYUhw]YouTube - Dasma Anjeza & Eni ne Korce[/ame]
 

Shpirti_I_Njerit

MACOKJA :p
Dasma e Ermires dhe Steven ne Tirane Nr.2

Kjo po qe me pelqen se e kan xhiru shume bukur :D[ame=http://it.youtube.com/watch?v=trr7mfzcOgU]YouTube - Dasma e Ermires dhe Steven ne Tirane Nr.2[/ame]
 

Shpirti_I_Njerit

MACOKJA :p
Dasma e Besnikut dhe Luljetës

Shikojeni pak ket kjo eshte sic e enderroj une dasmen :D LOLLOLOLOLOL


[ame=http://it.youtube.com/watch?v=Z5sP-JsFaS0]YouTube - Dasma e Besnikut dhe Luljetës[/ame]
 

shiHanny!!

psiko pa shpres sherimi
[ame=http://it.youtube.com/watch?v=cWOBNWm107U]YouTube - Aferdita: Cile zemren i zoti shpise dhe Dy zemra[/ame]

[ame=http://it.youtube.com/watch?v=SCxvbJuFcXw]YouTube - Albanian wedding Kosov[/ame]
 

shiHanny!!

psiko pa shpres sherimi
[ame=http://it.youtube.com/watch?v=5FzSshirM2c]YouTube - Albanian Wedding (Vlora and Asmir)[/ame]
[ame=http://it.youtube.com/watch?v=DQI-ppjOnn4]YouTube - Albanian Wedding Video of Anton and Vera Gjonlekaj[/ame]
 

shiHanny!!

psiko pa shpres sherimi
[ame=http://it.youtube.com/watch?v=2h46NGEfEps]YouTube - dasma e se shtunes[/ame]
[ame=http://it.youtube.com/watch?v=fD4w-N9RNiI]YouTube - marrja nuses[/ame]
 

shiHanny!!

psiko pa shpres sherimi
[ame=http://it.youtube.com/watch?v=8fOgeKuTbc8]YouTube - Dasma e Rabitit dhe Fatimes[/ame]
[ame=http://it.youtube.com/watch?v=8OpEc46KI7w]YouTube - Dasma Jone.[/ame]
[ame=http://it.youtube.com/watch?v=katkI4gwefg]YouTube - ALBANIAN/ULQINI WEDDING IN AUSTRALIA[/ame]
 

*Linda*

Lost out in the desert
Mas darke nga anet e mija:)

[ame=http://it.youtube.com/watch?v=N1QKkQOxbaM]YouTube - dasma e mirit[/ame]
 
Top