Deputeti boshnjak ua numëron në parlamentin e Serbisë krimet e kryera ne Kosovë

legjenda

Tetova
Deputeti boshnjak, Enis Imamoviç, në Kuvendin e Serbisë ka reaguar ashpër në parlamentin e Serbisë duke ua numëruar krimet e serbëve të kryera në Kosovë. Por, fjalimi i tij u ndalë në gjysmë pasi që kryetarja e Kuvendit ia ndali mikrofonin,
Immamoniv gjatë fjalimit të tij ka kritikuar edhe për pritjen madhështore që ju bë kriminelit Vladimir Lazareviç.

Për mbrojtje të Lazareviçit dolën radikalët, partia në pushtet e Vuçiçit dhe vet Kryetarja e Kuvendit serb, Maja Gojkoviç, duke ja ndal mikrofonin deputetit Enis.
largea_boshnjak1449938148.jpg
 
Top