Detaje që flasin.

Lauri

Anunnak
Kur duhet të bëjmë diçka të vështirë, dhe nuk arrijmë as me mendime...Të tjerët e kanë bërë këtë me mermer

T'i japësh gurit formë në atë mënyrë që t'a bësh të flasë, të ketë emocione, sentiment, ndjenjë. 🏆💓
FB_IMG_1591529561977.jpg
FB_IMG_1591529558869.jpg
 
Top