Dhjetë gjëra që i dëshiron një femër

10 veçori karakteri...jane keto.

Jane edhe 100 gjera materiale plus edhe 1000 te tjera qe si di as ajo vete?
 

jana80

Super Moderator
Postimi i pare, faqja e pare, pika e pare ... te tjerat jan konture...
 

Frank

Mysybet Anëtar. :D
Ate piken 4 vetem disa e kane dhe i ka lene me pasoja ne adoleshencen e vonuar.
Te jep shenja te theksuara viktimizimi.????
 

Baboon

FALEMINDERIT!
Paskan harru pikën më të të rëndësishme...
 

DeliriumMind

Antarë i Respektuar
E dini cme pelqen me shum te kjo teme?
Qe flitet se cfare deshirojne femrat dhe pergjigjen meshkujt ??????????
 

Endrra

VIP
Dmth keto 10 gjera i do nje femer ?
Qe do thote , ne spektrin e Evolutionstheorie meshkuj do kete pasur te tille.
Se si mund te jete frymezuar ndryshe femra ?
Pra i bije qe keshtu duan te jene meshkujt qe ne femrat ti adhurojme .. posi lol
 

DeliriumMind

Antarë i Respektuar
Po pse faji jone eshte qe shumica e deshirave tuaja drejtohen nga ne.?!???

Kto pika jan shkruajtur nga nje femer qe ka dash me ju ngop egon po he ????
 
Top