Dhoma e bebit

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Përpara se të lindë bebi, është shumë e rëndësishme, të zgjidhni disa probleme në fillim- pas lindjes së tij, koha juaj do ti dedikohet totalisht bebes tuaj.
Të blerit rroba, produkte bebesh dhe sigurisht organizimi I dhomës së bebit tuaj.
Më poshtë janë disa këshilla të nëvojshme;
Dollapi I rrobave
Bebi juaj do të ketë nevojë për dollapin e vet të rrobave, pasi përderisa bebet rriten shumë shpejt, është e sigurtë që bebi juaj do të ketë nëvojë për shumë rroba.
Vendosini rrobat që nuk I bëjnë më në një sirtar të vecantë, ndoshta do t’ju duhen përsëri nëse dëshironi të keni një bebe tjetër më vonë.
Ose në dëshironi ti dhuroni, të paktën do të dini se ku I keni vendosur.
Rafti I librave
Eshtë shumë e nevojshme të të pasurit një raft librash diku në dhomën e bebit. Mund të vendosni aty libra, lodra, produkte bebesh, pampers, pecetat e bebit, pudrën- e cdo gjë tjetër që mund t’ju nevojitet.
Kosha
Shumë prindër mendojnë se janë shumë të nevojshme. Ato janë pajisje ruajtëse të mrekullueshme. Ato mbajnë cdo gjë, nga lodrat deri tek këpucët.
Me pak durim dhe kohë, arredimi I dhomës së bebit mund të jetë dicka shume e këndshme, përpra lindjes së tij/saj.
Më poshtë kemi menduar t’ju sygjerojme disa model të ndryshme arredimi dhome.

anigif-6.gif
 
Top