Disa fjalë për atdheun...

Zana1

Braveheart
Duaje Atdhene , si Shqiponja folene.

Toske e Gege , peme nga nje dege.
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Ata qe nuk e duan fare atdheun, skan asnje detyrim edhe as te shprehen diq per atdheun... Kjo dmth skemi nevoje per asgje prej tyre, kur atdheu siu intereson.

Jetesa
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Tragjedia e kohës sonë është se e majta është kundër kombit, dhe e djathta kundër shtetit.

Kuptoni ju ketu diqka........ / perveq moskuptimeve?
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<


Në rrugën e teorisë janë mbledhur shum njerëz, e në rrugën e veprave vetëm pak.


Kafazi është i hapur, por ju ndoshta nuk dëshironi të dilni....
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<


Tymi në atdhe është më i mirë, se sa zjarri në dhe të huaj.
Njeriu nuk lind për veten e vet, por për atdheun.

O, kurrë mos u lodh për ndihmën që i jep atdheut.
Të vdesësh për atdhe, kjo është punë mbretërish.


Volteri
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Atdheu eshte AI ashtu siq JU vet e ndertoni....

siq mendoni ashtu jeni.... siq jeni ashtu veproni.....


Atdheu pra pa diskutim, atdheu eshte çatia jonë e ëmbël.
Per mua Atdheu është gjëja më e shtrenjtë në botë, në të cilin lind dielli dhe perëndon saher që unë dua...


Ndriqimi i atdheut tim.... është lumturia ime.

Jam reflektimi dhe forca e atdheut tim kudo që jam.........

I love ethnic Albania!Atdheu ynë do jetë…
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Nëse NE do të jetonim më shum për Atdhe,
sigurisht që do ishte shum e rrall që të vdesnim për te.


Atdheu, e përmbyll secilin njeri tij në shtrejtësi….

Mbajeni Atdheun fort me zemren tuaj.
Këtu janë rrënjët më të thella të fuqise tuaj.

Atje në vendet e huaja, qendron i vetëm,
sikur një qyngë, që cdo frymë leht iu then.Violetta
 
Me ka marr malli ?
 
Top