Disa video motivuese, se si të mbajmë trupin në formë, dhe si të humbim peshë.

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
V.I.P
A behesh fibër vetem duke i pa kto videot apo duhet edhe ti vesh ne aksion? ?
 

VIP

V.I.P
Dobsimi kërkon kohë dhe vullnet.
Ka shum video në internet sesi ju tregojnë për ushtrimet.
Por edhe ushqimi ju ndihmon.
Konsumoni karbohidrate edhe sheqerin,por në sasi të limituara:):)
E nëse nuk keni fuqi për vrap,ecni.
Fillojeni nga ecja,shëtisni me biçikletë ose hidhuni me litar pasi ju ndihmojnë:);)
 
Top