Diskutime rreth jetës shkollore.

Ivy

Fakte ska,veç interpretime.
Nuk flase dot se nuk e kam kuptuar dot as une veten ne ate kohe (kohen e gjimnazit kuptoj),se ne Uni me ndryshe.
Te jesh nje nxenese e mire (spo them sh e mire se duket sikur dua te mburr veten)?,por qe ne tabele nderi,i vodhem 4 vjet dhe te jesh ti ajo qe organizon lenien e oreve te mesimit?‍♀️?‍♀️
 
Top