Dita e fluturimit të milingonave 2019, çfarë është kjo ditë?

Hera

Banned
Dita e fluturimit të milingonave 2019, çfarë është kjo ditë?

Dita e fluturimit të milingonave 2019, çfarë është kjo ditë?Britania është duke u pushtuar nga një mizëri milingonash në fluturim dhe shikoni pulëbardhat e çmendura që sillen si të dehura mbi insektet e vogla. Çdo verë, ka një ditë kur mijëra milingona të mëdha fluturuese dalin papritmas nga foletë e tyre në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar dhe ky është një fenomen i njohur si ‘Dita e Milingonave me Krahë’.
Disa njerëz mund të kenë vënë re tashmë disa prej krijesave që po lëviznin. Kjo është për shkak se periudha e milingonave mund të zgjasë disa javë, por zakonisht ndërton deri në një ditë të caktuar kur miliona milingona fluturuese dalin në të njëjtën kohë në të gjithë vendin.

Nuk ka ditë të caktuar pasi ndryshon çdo vit por zakonisht ndodh në korrik. Këtu ka gjithçka që duhet të dini për pushtimin e madh të milingonave. Disa njerëz mund të kenë vënë re tashmë disa prej krijesave që po lëviznin. Kjo është për shkak se periudha e milingonave mund të zgjasë disa javë, por zakonisht ndërton deri në një ditë të caktuar kur miliona milingona fluturuese dalin në të njëjtën kohë në të gjithë vendin. Nuk ka ditë të caktuar dita ndryshon çdo vit por zakonisht ndodh në korrik.

lg.php

Këtu ka gjithçka që duhet të dini për pushtimin e madh të milingonave. Çdo verë, ka një ditë kur mijëra milingona të mëdha fluturuese dalin papritmas nga foletë e tyre në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar një fenomen i njohur si ‘Dita e Fluturimit të Milingonave’.
Disa njerëz mund të kenë vënë re tashmë disa prej krijesave që po lëviznin. Kjo është për shkak se periudha e milingonave mund të zgjasë disa javë, por zakonisht ndërton deri në një ditë të caktuar kur miliona milingona fluturuese dalin në të njëjtën kohë në të gjithë vendin.
Disa njerëz mund të kenë vënë re tashmë disa prej krijesave që po lëviznin. Kjo është për shkak se periudha e milingonave mund të zgjasë disa javë, por zakonisht ndërton deri në një ditë të caktuar kur miliona milingona fluturuese dalin në të njëjtën kohë në të gjithë vendin. Nuk ka ditë të caktuar - ndryshon çdo vit - por zakonisht ndodh në korrik.
Këtu ka gjithçka që duhet të dini për pushtimin e madh të milingonave.


Marrë nga: thesun.co.uk-Përgatiti: F.H, Syri.net

© SYRI.net
 
Top