Do it yourself (DIY )

download.png" Bëje vetë " (" DIY ") është metoda e ndërtimit, modifikimit ose riparimit të gjërave vetë pa ndihmën e drejtpërdrejtë të profesionistëve ose ekspertëve të certifikuar. Hulumtimi akademik ka përshkruar DIY si sjellje ku "individët përdorin lëndë të para dhe gjysmë të papërpunuara dhe pjesë për të prodhuar, transformuar ose rindërtuar zotërimet materiale, duke përfshirë ato të nxjerra nga mjedisi natyror (p.sh. peizazhi)".

Cdo antar mund te postoje ide apo veprimtari qofte nga interneti apo nga dora tyre !
 
picture4.png
 
@Soulmind soulinke ke pasur pune me apo vetem keto projektet ktej kane ecur ket kohe :p
kam 1 atelie e 2 showroome ketej.. Andej nga bera ato kullat kane rene qetesi njehere :) por as une nuk i kam luajtur se s'po kam kohe :rolleyes:

he do na sjellesh ndonje bashkepunim europian ti mi, se ju paguani mire :p
 
keto qe po postoj i kam pas vene tek tema: punime nga duart tona.. kshuqe po i risjell ^_^
kete shpine para 12 vitesh ne mos gabohem.. duhet te benim 1 ambjent japonez me materiale te ricikluara. dmth materuale qe i kishin hedhur te tjeret :D e gjitha me shkopa bambuje dhe leter kalku + kartona. dhe lulet e sakures i beme me leter roze :DFINAL.jpg

dh ekjo pikura eshte bere ne canvas, relievin me kartona te mbeshtjelle me cope.

2011-12-06210937.jpg

me ngeli koka e usb-se ne dore. kisha dhe nje marker te prishur edhe i sajova te dyja. lool
vg.jpg
kto kordelet ja kam pas bere goces :D
IMG-20140409-00570.jpg
 
kam 1 atelie e 2 showroome ketej.. Andej nga bera ato kullat kane rene qetesi njehere :) por as une nuk i kam luajtur se s'po kam kohe :rolleyes:

he do na sjellesh ndonje bashkepunim europian ti mi, se ju paguani mire :p

😘😘
Ne sna le rehat cultural heritage dhe post termeti moj shoqe :p
 
Top