Do lidheshit me nje antar ose antare te forumit edhe pse mund te jesh i/e martuar ?

I dituri

of line
Si do vepronit a do krijonit nje lidhje ketu ne forum edhe pse mund te jeni te martuar ?
 

Katil

Antarë i Respektuar

Katil

Antarë i Respektuar
Mos jete i bredhur shume lule me lule qe kur te shof lulen time te habiset fare :p lool lool

Dekaaaa lol
Çun të ri po dush,jo burr lol.Ka punu me selektim😂
 

I dituri

of line
Kot nuk eshte i ditur ai, anglishten iher e qaka fare me keq se Shqipen😂😂😂
Frank nuk jam keq me gjuhet pasi flas dhe shkruaj 7 gjuh , vazhdo ti ta kam then se intriga te vendi ku te gjen te le 😃
 

Bebw

✖ Once
Staf në FV.AL
Si do vepronit a do krijonit nje lidhje ketu ne forum edhe pse mund te jeni te martuar ?
Sa shume qe do te dish dhe ti lol 😂😂
I ditur ti qish je i martuar apo single qe ta di te te fus te lista apo jo 😛😂
 
Top