Dora e Zotit’, ura që po habit gjithë botën. Ja ku gjendet

Marla

Quo Vadis!


dddddd-1-1.jpg

Për të gjithë ata që duan ta lënë besimin e tyre në dorë të Zotit, një urë e re gjigante në Vietnam është vendi i parë që duhet të vizitohet.
Ura e artë në Vietnam, që është rreth 900m e lartë, ka pamjen e duarve të cilat duken sikur e mbajnë urën në skajin e një mali.
Dhe kjo urë është bërë një destinacion i madh turistik sapo është hapur.
Arkitekti i urës donte që t’iu jepte njerëzve ndjenjën e ecjes nëpër duart e Zotit, por pranoi se u befasua se si selfiet e njerëzve janë bërë hit nëpër botë.
 
Last edited by a moderator:
Top