Dy fjalë për nevojën e respektimit të privatësisë familjare

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Dy fjalë për nevojën e respektimit të privatësisë familjare
Dy fjalë për nevojën e respektimit të privatësisë familjare
Me shkas nga një intervistë mbrëmë e vëllezërve Berisha me Jonida Shehun në TCH. Më erdhi shumë mirë që vëllezërit simpatikë i kishin tejkaluar mosmarrëveshjet, por e gjithë situata më nxiti të mendoj për atë se mbase gjërat e tilla (pra uljet dhe ngritjet e raporteve brenda familjes e që janë krejtësisht normale) duhet të mbahen si diçka strikt private.
Mendoj që media nuk duhet të institucionalizojë rolin e thashethemexhiut të lagjes dhe publiku nuk ka nevojë të bëhet palë e tretë në çështje të tilla. Mos të harrojmë se ne jemi një popull i vogël dhe nuk jetojmë në universin e familjes Kardashian.
Ju, si e mendoni?

136036609_3955811851120305_3941732391735958046_n.jpg

Albatros Rexhaj

 
Top