E drejta për të pështyrë.

Lauri

Anunnak
"Unë jam i tmerruar nga të gjitha të vërtetat absolute, aplikimet e tyre totale, mbajtësit e tyre të pretenduar të çdo niveli.
Merrni një të vërtetë, sillni me kujdes në nivelin e syve, shikoni kush godet, kush vret, çfarë kursen, çfarë eliminon, e nuhatni për një kohë të gjatë, sigurohuni që të mos ketë erë kufome, shijojeni duke e mbajtur pak në gjuhë, por gjithmonë jini të gatshëm ta pështyni menjëherë.
Njeriu i lirë është ky: e drejta për të pështyrë."
z6755484Q,Albert-Camus.jpg
Albert Camus
 
Liri eshte edhe te mos e ushtrosh te drejten per te peshtyre😀
 

Marla

S∩IɹIS
Njeriu duhet te kuptoje qe asgje nuk eshte e vertete, por qe gjithcka eshte ne gjendje zhvillimi dhe ndryshimi te vazhdueshem.
Nuk ka nje realitet. Nuk ka nje thelb te qendrueshem te gjerave . Kot qe e kerkon dmth
 

Ivy

Fakte ska,veç interpretime.
Njeriu duhet te kuptoje qe asgje nuk eshte e vertete, por qe gjithcka eshte ne gjendje zhvillimi dhe ndryshimi te vazhdueshem.
Nuk ka nje realitet. Nuk ka nje thelb te qendrueshem te gjerave . Kot qe e kerkon dmth
Po ta pranojne te gjithe kete gjendje zhvillimi,sdo kete kurre zhgenjime se cdo gje do e justifikojne me gjendjen e momentit.
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Eh,eshte Camus ky. :)).
Nje thenie sa nje liber.
 

DeliriumMind

Stay wild moon child.
Liria është relative. Alternative e pështyrjes është gëlltitja.
Secili është i lirë të vendosë; t'a gëlltis apo të pështyjë. 👍

Camus maestro della vita.
Condivido
😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Sorry por nuk e mbajta dot
MD27a3bvc6Rhu.gif
 

Lauri

Anunnak
Njeriu duhet te kuptoje qe asgje nuk eshte e vertete, por qe gjithcka eshte ne gjendje zhvillimi dhe ndryshimi te vazhdueshem.
Nuk ka nje realitet. Nuk ka nje thelb te qendrueshem te gjerave . Kot qe e kerkon dmth
Kërkimi duhet nga secili, që ka deshirë të luftojë egon përsonale.
E vërteta dikur ishte atomi, pastaj nën grimcat ... kërkimi i së vërtetës është pikërisht mos qëndrimi vetëm mbi atë që njohim. Edhe se të bindur që nuk do arrijmë kurr, pasi është si një udhëtim në fraktale..😊
 

Marla

S∩IɹIS
Kërkimi duhet nga secili, që ka deshirë të luftojë egon përsonale.
E vërteta dikur ishte atomi, pastaj nën grimcat ... kërkimi i së vërtetës është pikërisht mos qëndrimi vetëm mbi atë që njohim. Edhe se të bindur që nuk do arrijmë kurr, pasi është si një udhëtim në fraktale..😊
Njeriu duhet ti shohe te gjitha gjerat si jane zhvilluar nga gjera te tjera dhe si zhnderohen ne gjera te tjera, ne veprim apo reaksion te vazhdueshem, ne ndikim a shkembim me njera tjetren, ne krijim dhe shkaterrim te perhershem, tek lindin, rriten dhe vdesin.
Asgje nuk eshte reale dhe asgje nuk eshte e perjetshme, gjithcka ndryshon. :)
 

Lauri

Anunnak
Si rezultat @Marla , e vërteta absolute nuk arrihet. Sepse nuk ekziston .?!?!!
Këtë po na ushqen Camus 😊
 
Top