E gjelbërta, ngjyra ideale në një ambjent shtëpie

PiNkY

Anëtar i Nderuar
E gjelbra është një ngjyrë që i jep një pamje ndryshe shtëpisë suaj duke bërë që ju të ndiheni rehat.

Ajo është një ngjyrë e përkryer për relaksim, kështu që nëse ju e pëlqeni këtë ngjyrë ju mund të bëni disa ndryshime në shtëpinë tuaj dhe të shtoni disa mobile ose detaje të dekorimit të gjelbër dhe gjithashtu ju mund të dizajnoni një prej mureve po në atë ngjyrë.

n-contemporary-ideas-as-heavenly-illustration-idea.gif

pretty-green-living-room-walls.jpg


dazzling-new-living-room-decorating-ideas-for-apartments-firmones.jpg


2-Richard-Powers-Living-room.jpg

green-living-room-decoration-of-duplex-house.jpg


green-living-room-ideas.jpg


13.jpg

Green-Living-Room-Ideas.jpg

Matthew-Mead-vis-decor8-blog.jpg

green-living-room6.jpg
 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: E gjelbërta, ngjyra ideale në një ambjent shtëpie

Lime-Green-Brown-Bedroom.png


58-eric-piasecki.jpg


living-room-in-green-draperies-and-chairs-for-refreshing-look.jpg


177568.jpg


white-sofa-combined-well-with-green-walls-for-amazing-living-room.jpg


Green-furniture-design-for-living-room.jpg


24-green-living-room.jpg

177573.jpg
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Titulli: E gjelbërta, ngjyra ideale në një ambjent shtëpie

Eshte ngjyra e natyres e qetesise,por ne shtepi dhe po e perdora personalisht do preferoja me doza te vogla dhe shume po shume te lehte.
Me pelqen deri diku ne enet guzhines,per shembull nje set filxhanesh.
 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: E gjelbërta, ngjyra ideale në një ambjent shtëpie

cucine-moderne-componibili-lube-linda-02.jpg


Screen-shot-2012-03-20-at-6.24.32-PM.png

amazing-living-room-green-by-drewbrand.jpg


Modern-green-gray-white-living-room.jpg

glossy-circular-coffee-table-design-also-geometric-area-rug-and-chic-green-living-room-decor-idea.jpg


verde2a.jpg

177574.jpg


Beach-Style-Living-Rooms-Bridgehamptom.jpg


midcentury-living-room.jpg
 
Top