E ndryshove jeten time E vazhdove ti Un jetoja nje genjeshter E jetoja si nje mrekull

mario0

Anëtar i ri
E ndryshove jeten time
E vazhdove ti
Un jetoja nje genjeshter
E jetoja si nje mrekulli
Aah dy pika dashuriii
.. kur i jepje ti
Ahh un kisha gjithqka
Aah kur te kisha ty pran
Sa e vdekshme duket jeta
Kur ske dashuri je semur
Dhe ndihesh vetem
Por nuk ke njeri
Si degjoj vetem muret
Erresir pa drit
Un jetoj nje gjysem jete tjetren e ke ti.

Ne pasqyr shikoj veten
Dhe shikoj tjeter njeri
Koha iken mbetem vetem
Mbetem vetem pa asnje motiv
Ahh dy pika dashuriii
…kur mi jepje tii
Ahh un kisha gjithqka
Kur te kisha ty pranë

Sa e vdekshme duket jeta
Kur ske dashuri je semur
Dhe ndihesh vetem
Por nuk ke njeri
Si degjoj vetem muret
Erresir pa drit
Un jetoj nje gjysem jete tjetren e ke ti.

 
Top