E pabesueshme/ Godina 5-katëshe zhvendoset pa u shembur asnjë tullë (VIDEO)

NeVertiti

~Kohe & Stine~

E pabesueshme/ Godina 5-katëshe zhvendoset pa u shembur asnjë tullë (VIDEO)​

1604493795008.png
Një godinë 5-katëshe në Shangai, me peshë 7600 tonë, u ngrit nga toka dhe u spostua në një vend të ri, duke përdorur teknologjinë e “makinës që ecën”.


Projekti i zhvendosjes së shkollës për 60 metra, të ndërtuar në vitin 1935, zgjati 18 ditë. Spostimi u bë për shkak të ndërtimit të një qendre tregtare në vendin ku ndodhej më parë shkolla.
g.shqip
 

Marakli^Krapit

Antarë i Respektuar
Ne Amerike dhe Kanada ndodhin shpesh me transportin e shtepijave.
 
Top