E pabesueshme: Ky celular i takon shekullit të 13-të!?

legjenda

Tetova
Hulumtuesit kanë gjetur një mjet të pazakontë në Austri për të cilin thuhet se daton nga shekulli i 13-të dhe duket tërësisht si telefon mobil. Në këtë aparat të çuditshëm, janë tiparet sikurse në telefonat e parë mobil që kanë dalë në treg, ndërsa shkronjat në tastierë, ngjajnë me gjuhën arabe.

Eksperti i objekteve të paidentifikuara, Daniel Munoz, sqaron se ngjashmëria me telefona mobil është e jashtëzakonshme dhe thotë se është i sigurt që bëhet fjalë për ndonjë lloj aparati. Ky objekt është regjistruar si “out of time”, sikurse edhe shumë objekte tjera të panjohura dhe të çuditshme.
AnHPBA9o31U
http://republika.info/
 
Top