Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

Love

βeℓℓe â๓e
Maratona gjashtëditore e numërimit të votave për Bashkinë e Tiranës ka përfunduar me fitoren e Edi Ramës. Me një diferencë prej 10 votash, Rama rikonfirmohet në krye të Bashkisë së Tiranës në mandatin e katërt.


Qytetarët e Tiranës e kanë zgjedhur Ramën për të katërtën herë në krye të bashkisë së kryeqytetit. Ndërkohë kanë filluar festimet në ambientet e selisë së Partisë Socialiste, por edhe simpatizantë të Partisë Demokratike pretendojnë fitoren e kandidatit të tyre.


Kujtojmë se diferenca mes dy kandidatëve erdhi duke u zvogëluar kuti pas kutie gjatë numërimit të sotëm në njësinë nr 5, deri në kalimin në avantazh të tij në kutinë e fundit.
Sipas procesverbalit të KZAZ nr 49, Edi Rama mori 66 vota më shumë se Basha në kutinë e fundit, ndërkohë që nga rezultati i deriatëhershëm i shpallur nga KQZ-ja, duheshin 56 vota që dy kandidatët të barazoheshin në numër votash.
Burimi: ShekulliUrime PS per fitoren e madhe ne mbare Shqiperine... Sot Shqiperia hapi syte ... Urime .... Urime...
 

Attachments

  • Rama-Deklarata.jpg
    Rama-Deklarata.jpg
    45.4 KB · Shikime: 75
Last edited by a moderator:

WxP

Antarë i Respektuar
Pe: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

KUTIA E FUNDIT NXJERR RAMEN NE AVANTAZH ME 10 VOTA
Ora 16:35-
Numërohet në KZAZ 49. kutia e fundit, e cila nxjerr në avantazh Ramën me 66 vota. Nga numërimi i kësaj kutie rezulton se kandidati Lulzim Basha ka marrë 154 vota, kandidati Edi Rama ka marrë 220 vota dhe Hysni Milloshi ka marrë vetëm 4 vota gjithmonë sipas procesverbalit të kësaj njësie. Në total Rama ka marrë 19107 vota në këtë njësi, ndërsa Basha 14442 vota, me një diferencë në favor të Ramës me 4465. Nga përllogaritjet tona rezulton se diferenca e Ramës me Bashën në total është 10 vota, pasi në kutinë e parafundit Basha kishte 56 vota më shumë, ndërsa në të fundit Rama mori 66 vota më shumë dhe diferenca është vetëm 10 vota. Pritet rezultati final i KQZ-së.PثRFUNDON NUMثRIMIT I KUTISث Sث FUNDIT Nث KZAZ 49, PS-PD Nث FESTث Ora 15:36 Ka përfunduar numërimi në KZAZ numërimi i kutisë së fundit. Ndërkohë në selitë e dy partive kryesore PS-PD ka filluar festa kur ende nuk dihet se kush është fituesi zyrtar midis dy kandidatëve.

KQZ: BASHA 56 VOTA ME SHUME SE RAMA PO NUMEROHET KUTIA E FUNDIT
Ora 15:22 Komisioni Qendror Zgjedhor konfirmon per numerimin e kutise se 484 nga 485 qe jane gjithsej. Lulzim Basha ka124459 vota, Rama 124403 vota, ndersa Hysni Milloshi ka 1379 vota. Kryeson Basha me 56 vota në favor. Numerimi ne KZAZ 49 vazhdon vetem ne 1 kuti.

KQZ: 2 KUTI PA U NUMERUAR BASHA 124317 VOTA, RAMA 124137 VOTA
Ora 14:44 Komisioni Qendror Zgjedhor konfirmon per numerimin e kutise se 483 nga 485 qe jane gjithsej. Lulzim Basha ka 124317 vota, Rama 124137 vota, ndersa Hysni Milloshi ka 1379 vota. Kryeson Basha me 180 vota në favor. Kanë mbetur edhe 2 kutitë. Nderkohe qe ne KZAZ ka perfunduar dhe numerimi i kutise se dyte nga fundit por rezultatet nuk jane hedhur ende ne ekranin e KQZ. Numerimi ne KZAZ 49 vazhdon vetem ne 1 kuti.

KQZ: BASHA 270 VOTA ME SHUME SE RAMA, 3 KUTITE E FUNDIT
Ora 14:37 Komisioni Qendror Zgjedhor konfirmon per numerimin e kutise se 482 nga 485 qe jane gjithsej. Lulzim Basha ka 124138 vota, Rama 123868 vota, ndersa Hysni Milloshi ka 1379 vota. Kryeson Basha me 270 vota në favor. Kanë mbetur edhe 3 kutitë e fundit pët tu numëruar.

ORA14:36 ARVIZU VثZHGON NUMثRIMIN E KUTISث Sث FUNDIT Tث KZAZ 49

KUTIA E DYTث NGA FUNDI VثZHGUESIT POLITIKث: RAMA 125 VOTA AVANTAZH
Ora14:32: Rama ka marrë 125 vota diferencë në kutinë e dytë nga fundit, sipas rezultateve të vëzhguesve politikë. Rama ka 254 vota, ndërsa Basha 129 vota

Ora 14: 20 KZAZ 49, NIS NUMثRIMI Nث KUTINث E FUNDIT


PARTITث PD-PS PRESIN REZULTATIN Nث HESHTJE
Ora14:12 Në selitë e dy partive kryesore politike PD dhe PS mbizotëron heshtja. PD dhe PS presin rezultatet e dy kutive të fundit.

KZAZ 49, KUTIA 1855, VEZHGUESIT POLITIKE: RAMA 262 VOTA. BASHA 177
Ora14:16 Përfundon kutia me nr 1855 në KZAZ49. NEWS24 raporton se nga të dhënat që janë dhënë për vëzhguesit e dy kampeve politike, Rama ka marrë 87 vota më shumë, kundrejt Bashës. Rama ka 264 vota, Basha 177.

KQZ: BASHA 29 VOTA ME SHUME SE RAMA 4 KUTITE E FUNDIT

Ora 13:32 Komisioni Qendror Zgjedhor konfirmon per numerimin e kutise se 481 nga 485 qe jane gjithsej. Lulzim Basha ka 124219 vota, Rama 123790 vota, ndersa Hysni Milloshi ka 1371 vota. Kryeson Basha me 429 në favor të kandidatit të PD Lulzim Basha. Kanë mbetur edhe 4 kutitë e fundit pët tu numëruar.

KUTIA 18 53, REZULTATI I CERTIFIKUAR NGA KZAZ: RAMA 51 VOTA AVANTAZH
Ora 13:55 KZAZ 429 harton procesverbalin për kutinë 1853. Rama ka marrë 362 vota, ndërsa Basha ka 311 vota. Diferenca 51 vota më shumë për Ramën. 13 flete votimi janë deklaruar të pavlefshme.

NJESIA 5,NUMEROHEN 61/65 KUTI RAMA NE AVANTAZH ME 4334 VOTA
Ora 13.33 Në njësinë nr 5 janë numëruar 61 nga 65 kuti. Basha ka 13656 vota ndërsa Rama 17 990, duke kryesuar kështu me 4334 vota.

KQZ: BASHA 477 ME SHUME SE RAMA 5 KUTITE E FUNDIT
Ora 13:22 Komisioni Qendror Zgjedhor konfirmon per numerimin e kutise se 480 nga 485 qe jane gjithsej. Lulzim Basha ka 123947 vota, Rama 123470 vota, ndersa Hysni Milloshi ka 1359 vota. kryeson basha me 477 në favor të kandidatit të PD Lulzim Basha. Kanë mbetur edhe 5 kutitë e fundit pët tu numëruar.

KUTIA 1852,KZAZ: RAMA 48 VOTA AVANTAZH
Ora 13: 22 KZAZ 49 harton procesverbalin për kutinë 1852. Rama ka marrë 320 vota, ndërsa Basha ka 272 vota. Diferenca 48 vota më shumë për Ramën.

NJESIA 5, RAMA NE AVANTAZH ME 4286 VOTA, NIS NUMERIMI PER 5 KUTITE E FUNDIT
Ora 13:06 KZAZ 49, e Njësisë 5 janë numëruar 60 nga 65 kuti. Basha ka 13 384 ndërsa Rama ka 17 670 dhe kryeson me 4286 vota. Nis puna per numerimin e 3 kutive.

NJثSIA 5, SITUATA JASHTث NJثSISث E QETث
Ora13:13 NEWS24 raporton se gjendja jashtë ambienteve të njësisë numër 5 është ku po viojon numërimi kutive të fundit është e qetë. Vihet re prania e shumë forcave të policisë të cilat e kanë rrethuar oborrin e shkollës ‘Vasil Shanto’, ndërkohë që në ditën e sotme është vënë rregull edhe në futjne e personave të autorizuar brenda nnjësisë ku po vijon numërimi. Deputetë të partive politke qëndrojnë jashtë në pritje të rezultatit.

KUTIA 1851/1, REZULTATI I CERTIFIKUAR NGA KZAZ: RAMA 31 VOTA AVANTAZH
Ora 12:59. KZAZ 49 harton procesverbalin për kutinë 1851/1. Rama ka marrë 229 vota, ndërsa Basha ka 198 vota. Diferenca 31 vota më shumë për Ramën. 31 flete votimi janë deklaruar të pavlefshme.

KUTIA 1851, REZULTATI I CERTIFIKUAR NGA KZAZ: RAMA 9 VOTA AVANTAZH
Ora 12. 43 KZAZ 49 harton procesverbalin për kutinë 1851. Rama ka marrë 244 vota, ndërsa Basha ka 235 vota. Diferenca 9 vota më shumë për Ramën. 11 flete votimi janë deklaruar të pavlefshme.

KUTIA 1854, REZULTATI I CERTIFIKUAR NGA KZAZ: RAMA 54 VOTA AVANTAZH
Ora 12. 39 KZAZ 49 harton procesverbalin për kutinë 1854, që ka të bëjë me zonën e Selitës. Rama ka marrë 220 vota, ndërsa Basha ka 166 vota. Diferenca 54 vota më shumë për Ramën. 14 flete votimi jane deklaruar te pavlefshme.

KZAZ 49, KUTIA 1851/1 VEZHGUESIT POLITIKE: RAMA 32 VOTA NE AVANTAZH
Ora 12. 23 Në kutinë 1851/ 1 ku ka përfunduar numërimi Rama është në avantazh me 32 vota. Ky numërim nuk është certifikuar ende nga KZAZ, raporton NEWS24

KZAZ 49, KUTIA 1854,
VEZHGUESIT POLITIKE: RAMA 220 VOTA, BASHA 167 VOTA
Ora 12: 22 Ka përfunduar numërimi për kutitë 18 54. Sipas vëzhguesve të dy kampeve politike në kutinë 1854, Rama ka marrë 220 vota, ndërsa Basha 167 vota. Rama kryeson me 53 vota më shumë.Në kutinë 1851/ 1 ku ka përfunduar numërimi Rama është në avantazh me 32 vota. Ky numërim nuk është certifikuar ende nga KZAZ, raporton NEWS24

KZAZ 49, KUTIA 1851, VEZHGUESIT POLITIKE: RAMA 242 VOTA. BASHA 232
Ora12:11 Përfundon kutia me nr 1851 në KZAZ49. NEWS24 raporton se nga të dhënat që janë dhënë për vëzhguesit e dy kampeve politike, Rama ka marrë 10 vota më shumë, kundrejt Bashës. Ndërkohë që nga këto 10 vota, 5 vota janë të kontestueshme. Konkretisht në kutinë 1851 Rama ka marrë 242 vota, ndërsa Basha ka marrë 232 vota. Ende nuk kanë dalë rezultatet nga procesverbali i kësaj kutie votimi.

KOSOVRASTI: PثR FLETثT E KONTESTUARA KZAZ DUHET Tث MARRIN VENDIM VETث
Ora12:10 Përfaqësuesi i Partisë Demokratike në KQZ Njazi Kosovrasti ka sqaruar problematikën që po shoqëron procesin e numërimit në njësinë numër 5, më fletët e kontestuara të cilat janë molla e sherrit midis palëve si në KZAZ 49 ashtu dhe në KQZ.

Sipas Kosovrasti ka pasur fletë votimi të kontestuara nga të dyja palët por KQZ nuk mund të marrë një vendim për këtë problem, pasi kjo është në detyrë e Komisionit Zonal perkatës.
“Ka raste ku duhet të merret një vendim për fletët e kontestura dhe nuk arrihet një tillë, KZAZ i kërkojnë KQZ të marrë vendim. 3 komisionërë të PD e sollën problemin në KQZ dhe në fund thuhet se kërkojmë ndërhyrjen e KQZ. Ti thuash KQZ ndërhy për një problem të tillë kjo është e paligjshme, ti thuash se ne nuk po marrim vendim dhe bëje ti kjo mund të bëhet. KQZ nuk mund të vednosë për fletët e kontestura pasi është e drejtë e KZAZ. KQZ në rastin e njësisë 5 nuk mund të vendoste se nuk kishte një kërkesë të qartë për ndërhyje. Po ta bënte këtë gabim do ishte shumë e rrezikshem”,- theksoi Kosovrasti.
BalkanWeb
 
Redaktimi i fundit:

iLirjam

Antar i fv.al
Titulli: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

urime love,,,shpresoj qe te jesh kenaqur

por shpresoj edhe qe ta kesh te qart,,,se fitorja ishte aksidentale dhe jo e merituar,

realisht kto zgjedhje,,treguan se qytetaret e tiranes donin qe ta ndeshkonin edi ramen,,kryesisht per politiken qe ka ndjekur gjat ktyre dy vjeteve te fundit,,

dhe ishte thjesht aksidenti pra qe e shpetoj nga kjo goditje qe mori nga populli,,

duke mar parasysh se ne zgjedhjet e kaluara,,rama kryesonte me mbi 15 mij vota e mos me shum,

e kuptoj gezim tuaj,

ashtu si humbejn e lulzim bashes,,dhe humbejn e gjith qytetarve te tiranes,,dhe gjith shqipris,,

sepse ne te vertet,,nese do te zhvishje gjithshka,,,dhe te merje ne konsiderat vetem te mirat qe do ti vinin shqipris nga kta dy kandidat,,ne te gjitha aspektet lulzim basha,,do ta kishte permirsuar gjendjen 30% me shum dhe me shpejt se rama,,dhe kur flas permirsuar e them per te gjitha aspektet,,duke filluar qe nga imazhi,,e duke perfundur tek etj etj ne 90 KENDVESHTRIME QE TA SHOHESH.

nejse kur ti vi fundi,,,personalisht,,rroft pavarsia!! hahahaahahh
 

Quku

Marakli Krapit
Titulli: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

po kadal o popull KQZ ska shpallur akoma fituesin oooo bum ju fitoj Rama
 

Bellatrix

Love , Peace & Happiness
Pe: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

Urime urime
 

Cyber_Spartacus

Homo Homini Lupus
Pe: Titulli: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

po kadal o popull KQZ ska shpallur akoma fituesin oooo bum ju fitoj Rama

Ke shprese akoma eee ??? Edhe une .... Hajde te kapemi dor per dore dhe te lutemi perendise qe te fitoje Basha .....
 

Hartini

Antarë i Respektuar
Titulli: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

Nuk jane bere akoma mire llogarit dhe se kam degjuar qe nuk eshte llogaritur akoma nje kuti qe ka mundesi te permbysi akoma rezultatin. ,
Prandaj mos nxitoni te gezoheni qe te mos zgenjeheni .
 

Cyber_Spartacus

Homo Homini Lupus
Pe: Titulli: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

Nuk jane bere akoma mire llogarit dhe se kam degjuar qe nuk eshte llogaritur akoma nje kuti qe ka mundesi te permbysi akoma rezultatin. ,
Prandaj mos nxitoni te gezoheni qe te mos zgenjeheni .

Hartini kerkoni dhe ne ndonje vend tjeter per ndonje flete qe ka humbur rrugen ose ne shtypshkronja se me siguri do kete ngelur ndonje ;)
 

GLOOM

Catch me if you can...
Pe: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

Me ne fund mbaruan se na e shpifen tv....
 

Iron_Leon

شيطان בעל זבוב
Titulli: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

urime love,,,shpresoj qe te jesh kenaqur

por shpresoj edhe qe ta kesh te qart,,,se fitorja ishte aksidentale dhe jo e merituar,

realisht kto zgjedhje,,treguan se qytetaret e tiranes donin qe ta ndeshkonin edi ramen,,kryesisht per politiken qe ka ndjekur gjat ktyre dy vjeteve te fundit,,

dhe ishte thjesht aksidenti pra qe e shpetoj nga kjo goditje qe mori nga populli,,

duke mar parasysh se ne zgjedhjet e kaluara,,rama kryesonte me mbi 15 mij vota e mos me shum,

e kuptoj gezim tuaj,

ashtu si humbejn e lulzim bashes,,dhe humbejn e gjith qytetarve te tiranes,,dhe gjith shqipris,,

sepse ne te vertet,,nese do te zhvishje gjithshka,,,dhe te merje ne konsiderat vetem te mirat qe do ti vinin shqipris nga kta dy kandidat,,ne te gjitha aspektet lulzim basha,,do ta kishte permirsuar gjendjen 30% me shum dhe me shpejt se rama,,dhe kur flas permirsuar e them per te gjitha aspektet,,duke filluar qe nga imazhi,,e duke perfundur tek etj etj ne 90 KENDVESHTRIME QE TA SHOHESH.

nejse kur ti vi fundi,,,personalisht,,rroft pavarsia!! hahahaahahh

Ilirjam miku im , nëse do të mund të flisnim për ''goditjet'' edhe fitoret ''aksidentale'' besoj se Berisha nuk do të ngrihej më më këmbë pas goditjeve që ka marrë, por jo, ai vazhdon të jetë më këmbë. Pra nëse quhet humbje e Shqipërsë vota shumicë majtas , humbje edhe më e madhe është ajo e PD. Një parti që trumbeton lëvizjen e lirë etj etj , me 2 vjet diferencë nga fitimi i zgjedhjeve, humbet edhe në zonat e saj . Humbja nuk është e Shqipëtarëve këtu, por e një force politike që asnjëherë nuk ka ditur ta shfrytëzojë për mirë pushtetin që e ka marrë me ''votën'' e popullit. Sigurisht që një udhëheqës nuk është i përjetshëm edhe unë mendoj për shkak të angazhimeve partiake Rama duhet të tërhiqej vetë nga Tirana ,nuk jam as dakord që zgjedhjet ti fitonte një njeri me një të kaluar aq të dyshimtë sa për të bërë një filmë thriller. Një njeri për të cilin ka disa ndjekje nga prokuroria,një njeri për të cilin dyshohet se as universitetin nuk e ka përfunduar (Edhe pse nuk ka shumë rëndësi , pasi shkolla është 0) për të mos folur për pasurinë,''krushqinë'' etj etj.Pra megjithse një njeri karizmatik edhe mbase i vetmi që mund të sfidonte Ramën unë mendoj se kandidimi i tij ishte gabim. PD ka nevojë figura të reja edhe kjo po duket,megjithse Rama ngjan me një fashist po bën atë që duhej bërë me kohë nga PD apo drejtuesit e mëparshëm të PS po e pastron njëherë e mirë plotikën Shqiptare , i ka nxjerrë në plan të dytë të gjithë ''gardën e vjetër'' . Përveç asaj që quhet ''luftë politike'' , duke falemnderuar Ramën për atë që ka bërë këto kohë në Tiranë ,mendoj se ai duhet realisht të ishte larguar, por kur sheh se kush mund të ishte pasuesi i tij mendoj se është më mirë që fitoi Rama.
 

Lauri

Anunnak
Titulli: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

Love eshte me keq te besh nje hap pas, prit deri neser :)
 

DeviL

Is Not Here…
Pe: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

Dhe endrra vazhdon... :D
 

iLirjam

Antar i fv.al
Titulli: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

Ilirjam miku im , nëse do të mund të flisnim për ''goditjet'' edhe fitoret ''aksidentale'' besoj se Berisha nuk do të ngrihej më më këmbë pas goditjeve që ka marrë, por jo, ai vazhdon të jetë më këmbë. Pra nëse quhet humbje e Shqipërsë vota shumicë majtas , humbje edhe më e madhe është ajo e PD. Një parti që trumbeton lëvizjen e lirë etj etj , me 2 vjet diferencë nga fitimi i zgjedhjeve, humbet edhe në zonat e saj . Humbja nuk është e Shqipëtarëve këtu, por e një force politike që asnjëherë nuk ka ditur ta shfrytëzojë për mirë pushtetin që e ka marrë me ''votën'' e popullit. Sigurisht që një udhëheqës nuk është i përjetshëm edhe unë mendoj për shkak të angazhimeve partiake Rama duhet të tërhiqej vetë nga Tirana ,nuk jam as dakord që zgjedhjet ti fitonte një njeri me një të kaluar aq të dyshimtë sa për të bërë një filmë thriller. Një njeri për të cilin ka disa ndjekje nga prokuroria,një njeri për të cilin dyshohet se as universitetin nuk e ka përfunduar (Edhe pse nuk ka shumë rëndësi , pasi shkolla është 0) për të mos folur për pasurinë,''krushqinë'' etj etj.Pra megjithse një njeri karizmatik edhe mbase i vetmi që mund të sfidonte Ramën unë mendoj se kandidimi i tij ishte gabim. PD ka nevojë figura të reja edhe kjo po duket,megjithse Rama ngjan me një fashist po bën atë që duhej bërë me kohë nga PD apo drejtuesit e mëparshëm të PS po e pastron njëherë e mirë plotikën Shqiptare , i ka nxjerrë në plan të dytë të gjithë ''gardën e vjetër'' . Përveç asaj që quhet ''luftë politike'' , duke falemnderuar Ramën për atë që ka bërë këto kohë në Tiranë ,mendoj se ai duhet realisht të ishte larguar, por kur sheh se kush mund të ishte pasuesi i tij mendoj se është më mirë që fitoi Rama.

ne fakt iron kjo esht ceshtje kendveshtrimesh,,dhe un e rresepktoj mendimin tend,,

por desha te shtoj se un nuk kam mendur thjesht sepse un mendoj ashtu,,por kam ber nje analiz qe me njerr ne ate konkluzion,,
duke u bazuar ne fakte,,

dhe tani cpun ka berisha ktu??? ai esht kryeminister...dhe bile ishte fare e qart se votat qe mori ne shkall vendi,,faktojn edhe nje her,,se qeveria e tij gezon mbeshtetjen e popullit,,esht diku me 60 mij vota perpara si kualicion,,pra kjo deshmon se votat me 28 maj nuk u vodhen,,por ishte thjesht alibi per te ardhur deri ktu ku jemi me edin,,

pra berisha ska te bje fare,,esht i fituar ne kte Bukurosh,,

por ti thua qe kan fituar edhe shqiptaret,,,po c´far fituan qytetaret e tiranes???

nje bajat,,,i cili do ti braktis kshtu ashtu per dy vjet,

cfar fituan shqiptaret me kte fitim te rames,,ASGJE,,perv disave qe si objektiv nuk e shikojn te miren e pergjithshme,,,por si objektiv e shikojn zhdukjen e sali berishes nga politika,, pra pa mar parasysh se sa e demshme esht kjo per te miren e pergjithshme,,dhe pa mar parasysh,,se kush esht ai njeri me te cilin basha apo berisha ne te ardhmen,,duhet te shdrohet,

ma mar paraysh fare qe rama esht imoral,,drogaxhi,,Rrugaç,,i dhunshem,,hajdut,,genjeshtar qe thot skam shpi dhe skam pare..pa u futur fare pastaj ti shikosh kupolen e re te rrjetit shoqror qe ka krijuar,,

po lulzim basha?? ka vetem akuza te pa vertetuara ne drejtim te tij,,

ai ishte vertet i sinqert,,dhe pati vertet deshir dhe vullnet per te ber dicka te mir per tiranen,,

prandaj un kte fitore te edi rames e konsideroj si humbje te gjith qytetarve te tiranes,,,por indirekt edhe shqipris.per vet faktin se,,ato 10 vota,,jan pikrisht votat e nje familje socjaliste qe rama ka pashaportizuar ne tiran kto 7-8 muajt e fundit.
 
Redaktimi i fundit:

milva

Anëtar Aktiv
Titulli: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

...nuk mund te quhet fitore aksidentale ...mund te quhet e merituar.Mos harroni qe koalicioni per qytetarin kishte edhe votat e LSI-se,keshtu qe fitorja e Bashes duhet te ishte disa here me e madhe...por ja qe edhe Meten e tradhetuan anetaret e tij ..keshtu qe fitorja e Rames eshte e merituar,megjithato rrjedhje qe ka patur...
 

Love

βeℓℓe â๓e
Pe: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

Cfare keni ju keqen Lovi ... shume te nervozuar dukeni qetesohuni pak :) ...
 

iLirjam

Antar i fv.al
Titulli: Pe: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

ℒℴ⋁ℇ;271048 said:
Cfare keni ju keqen Lovi ... shume te nervozuar dukeni qetesohuni pak :) ...

hahahahhahah aspak,,,edhe pse ju mund te mendoni dicka te till,,te pakten sa per mua,,kjo nuk luan asnje rendsi,,

deshira ime ezemres,,esht qe jo vetem per tiranen,,por per te gjith shqiprin dhe shqiptaret,,te zgjedhet c´do her ajo qe esht me e mira per ta,,kete e them me bindje te plot dhe nga zemra,

un ty te thash urime ne fillim te temes,,,akoma pa i kontestuar kush votat hahahah un e njoha rezultatin,,edhe pse po them se ishte aksidental dhe nuk ka njeri ne bot qe ma mbush mendjen,,,se pas ksaj fitorje me nje diferenc kaq te vogel,,edi rama e ka fituar ate pa hedhur para,,dhe pa perdorur mynyra te dryshme manipulimi me votuesit,, nje shok i imi qe ishte ktu tek un,,para nje 1 muaj,,me tha se ne tiran 40 mij euro,,40 vota po i sigurove,,,,,bile ai e kishte ndermend te mbidhte te gjith kusherit dhe te afermit,,,merre me men..
 

fshatari

Anetar
Pe: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

cka jeni ka folni nuk eshte fitimtar ki eshte luli pasi ka pasur disa gabime katastrofale ne numrimin e kutis se fundit ka dalr nje numer qe nuk perputhet me evidencen e votusve shihemi neser ora 10 urime luli urime shqiperi tirana eshte e jona
 

KINGS

Antar Aktiv
Titulli: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

Urime Edi Rama, Urime PS!
 

iLirjam

Antar i fv.al
Titulli: Pe: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

cka jeni ka folni nuk eshte fitimtar ki eshte luli pasi ka pasur disa gabime katastrofale ne numrimin e kutis se fundit ka dalr nje numer qe nuk perputhet me evidencen e votusve shihemi neser ora 10 urime luli urime shqiperi tirana eshte e jona

jo shoki tirana esht e qytetarve te saj,,fshataret jan thjesht vizitor,, qe natyrisht vin,,pasi kjo esht demokracia,,i jep mundesin edhe ty psh,,,,qe te behesh qytetar,, ose te pakten te drejten qe te ndihesh si i till,,,


hahahaahahahahaahahahah

 

Karamele Zana

Anëtar i Nderuar
Pe: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

Urime Rama... Shyqyr qe buzeqeshe pak... Kishe dite qe nuk qeshje.
E meriton fitoren!


Sado simpatizante e Edit, jam me shume e lumtur qe mbaruan votimet se u lodhem.

Nje gje kerkoj: Meqe e moret voten e popullit, kthejani me te mira...
 

Lauri

Anunnak
Titulli: Pe: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

ℒℴ⋁ℇ;271048 said:
Cfare keni ju keqen Lovi ... shume te nervozuar dukeni qetesohuni pak :) ...

Propozoj pushimin tend nga puna ne FV, nuk duam ramiste ketu :p
 

Morena

...Δʝɛя...
Titulli: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

awwwwwwww sa bukur tani do bej feste
Sbera feste per Salen tanime per Edin po se po :p
Love :puc na rrite jeten hihihhihihih :p
 

fshatari

Anetar
Pe: Titulli: Pe: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

jo shoki tirana esht e qytetarve te saj,,fshataret jan thjesht vizitor,, qe natyrisht vin,,pasi kjo esht demokracia,,i jep mundesin edhe ty psh,,,,qe te behesh qytetar,, ose te pakten te drejten qe te ndihesh si i till,,,


hehehe sa mir po cfar te bejem ashtu na ka falur zoti qe gjitmone me ju sunde se aq e keni kapacitetin si ne trimeri si ne ditrui si ne sekse jeni te pa fuqishem pasu jeni njerez dembela tirana e qytetareve por shqiperi e trimave
 

iLirjam

Antar i fv.al
Titulli: Pe: Titulli: Pe: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

jo shoki tirana esht e qytetarve te saj,,fshataret jan thjesht vizitor,, qe natyrisht vin,,pasi kjo esht demokracia,,i jep mundesin edhe ty psh,,,,qe te behesh qytetar,, ose te pakten te drejten qe te ndihesh si i till,,,


hehehe sa mir po cfar te bejem ashtu na ka falur zoti qe gjitmone me ju sunde se aq e keni kapacitetin si ne trimeri si ne ditrui si ne sekse jeni te pa fuqishem pasu jeni njerez dembela tirana e qytetareve por shqiperi e trimave

shoki ne shqipri sundon c´do her ai qe para te gjithave,,ndjek kte rrug,,

dhe kush te tha ty se qytetaret qenkan me frikacak se fshataret???


mjafton te jesh Shqiptar,,,per te qen me trim se te gjith..

[video=youtube;-dUYJiBd2n0]http://www.youtube.com/watch?v=-dUYJiBd2n0&feature=related[/video]
 

Ado

FISEBILIL-LAH
Pe: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

Kush ju tha juve qe fitoj rama ?
ende asgje ska perfundu , tash po na dalin qe ata te ps-s kan fsheh apo kan nda disa fletvotime jo disa por afer 200 copa .
Sidoqoft shpresoj te fitoj Lulzim Basha .
 

fshatari

Anetar
Pe: Titulli: Pe: Titulli: Pe: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të ka

shoki ne shqipri sundon c´do her ai qe para te gjithave,,ndjek kte rrug,,

dhe kush te tha ty se qytetaret qenkan me frikacak se fshataret???


mjafton te jesh Shqiptar,,,per te qen me trim se te gjith..

[video=youtube;-dUYJiBd2n0]http://www.youtube.com/watch?v=-dUYJiBd2n0&feature=related[/video]

sa mir qe the bravo vella por rugen cka duhet me ndjek per te qene trime eshte ruga e evropes dhe jo ruga e protestave grindjeve dhe mashtrimin e popullit te dalin neper ruge 4 na vdiqen dha dikushe llogari per ata jo edvin rama ka qene me tradite familjare nje okupus i te drejtave te njerit ne shqiper nje kumuniste agresiv zoti ua dhashte hajrin por problem tashe do te shikoni fuqin e ketij ju temshkretet dhe punene e pd
 

Hostel

Anëtar i Nderuar
Titulli: Pe: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

Kush ju tha juve qe fitoj rama ?
ende asgje ska perfundu , tash po na dalin qe ata te ps-s kan fsheh apo kan nda disa fletvotime jo disa por afer 200 copa .
Sidoqoft shpresoj te fitoj Lulzim Basha .

Ti zoteri je shqipetar?
 

LoSsT

VIP
V.I.P
Pe: Edi Rama, në krye të Bashkisë së Tiranës për herë të katërt

Propozoj qe tema te kaloi ne kosh se as ne arshiv nuk ke ce do...
 
Top