Ejani vajza mblidhuni këtu. Kështu do t’i keni flokët këtë vit

Jetmira

Antarë i Respektuar
floek-gjyre-nuanca-pranvere-112-300x189.jpg

Tendencat e flokëve për 2018-ën dolën. Nuk janë shumë. Janë 11 ngjyra, njëra prej të cilave do të bëhet e jotja, nëse je nga ato vajzat që e ndjekin trendin këmba këmbës. Si i do: me nuancë të kuqe, të verdhë, rozë, kafe, jeshile, gri, flori, të gjitha llojet. Dhe siç duket nga fotot, forma që e tregon modelin më mirë e më bukur, ose mbase që do jetë më në modë, është kjo me ondet e mëdha.
floek-gjyre-nuanca-pranvere-1.jpg
floek-gjyre-nuanca-pranvere-2.jpg
floek-gjyre-nuanca-pranvere-3.jpg
floek-gjyre-nuanca-pranvere-4.jpg
floek-gjyre-nuanca-pranvere-5.jpg

floek-gjyre-nuanca-pranvere-6.jpg
floek-gjyre-nuanca-pranvere-61.jpg
 
Redaktimi i fundit:
Top