EKSKLUZIVE!!! DEL VIDEO e MISS ALBANIA Duke perdorur fjalor banal LIVE, eshte zene mat // Shikoni pse

EKSKLUZIVE!!! DEL VIDEO e MISS ALBANIA Duke perdorur fjalor banal LIVE, eshte zene mat // Shikoni pse
fkJWBXS.jpg
fkJWBXS.jpg
fkJWBXS.jpg
fkJWBXS.jpg

EKSKLUZIVE!!! DEL VIDEO e MISS ALBANIA Duke perdorur fjalor banal LIVE, eshte zene mat // Shikoni pse
fkJWBXS.jpg
fkJWBXS.jpg
fkJWBXS.jpg
fkJWBXS.jpg

Miss Albania Trejsi Sejdini eshte nxene mat nga ndjekesit e saj ne profilin e saj zyrtar ne rrjetin social Instagram. Si? Ajo ishte futur LIVE me ndjekesit e saj per te shkembyer thashetheme me ta, per derisa ishte ne veturen e saj duke vozitur me nje shoqe ne karrigen e pasagjerit, dhe ne bisede e siper duke lexuar se cfare i shkruajn asaj ndersa ajo duke kthyer pergjigje tek ndjekesit e kishe lene telefonin poshte tek nderruesi i shpejtesive dhe ishte habitur duke u futur ne parking kishte harruar fare se e ka LIVE-n ende ndezur dhe pasi qe nuk arrin ta parkoj veturen e saj ‘Smart’ te cilen vete ajo e permend ajo fillon dhe shan me fjal te pa imagjinueshme, fjale te cilat nuk priten nga nje vajze e lere me nga nje Miss qe perfaqeson te gjitha vajzat e atij vendi. – \Portali Hitshqipvideo\ Videon e saj e sjell per ju ekskluzivisht portali ynehttps://youtu.be/wqfjuYuIMgs
 
Top