Eleuthera

MasteR

I'm offline
13775547_1391705400843398_6185907698687443041_n.jpg


Eleuthera eshte nje ishull i cili ndan detin e karaibeve nga Oqeani Atlantik. I gjate 180 km dhe vende-vende i gjere vetem prej 1.6 km , ne pjeset e ngushta te ishullit verehet nje dukuri spektakolare.Ne njeren ane eshte uji i kalter i ndritshem i detit te Karaibeve , e ne anen tjeter ngjyra blu e erret e Oqeanit Atlantik !!
 
Top