Erdogan: Ata që cenuan hapësirën tonë ajrore duhet të kërkojnë falje

Arfenilla

Themelues i Forumit
erdogan-odrekao-bih-se-i-vlastitog-djeteta-ukoliko-bi-bilo-umijesano-u-kriminal.jpg
Presidenti i Turqisë, Reccep Tayiip Erdogan, ka njoftuar se Ankaraja nuk do të kërkojë falje për rrëzimin e bombarduesit rus “Su 24” në kufirin turko-sirian.
“Mendoj se njëra palë duhet të kërkoj falje, dhe nuk jemi ne”, ka thënë Erdogan në një intervistë për CNN.

“Ata që cenuan hapësirën tonë ajrore duhet të kërkojnë falje. Pilotët dhe ushtria jonë vetëm sa përmbushën detyrat e tyre, që konsistoi me përgjigje sipas rregullave të cenimit të hapësirës. Mendoj se ky është thelbi”, ka thënë ErdoganB expres
 
Top