Evropa do ketë bukë fal Erdogan

legjenda

Tetova

Një anije e ngarkuar me misër në Ukrainë për në Irlandë, mbërriti dhe u ankorua në vendin e përcaktuar në veri të Stambollit, transmeton Anadolu Agency (AA).

Në një deklaratë nga Ministria turke e Mbrojtjes thuhet se anija e emërtuar “Navi-Star” me flamur të Panamasë transporton 33 mijë tonë misër të ngarkuar në Ukrainë për në Irlandë dhe se anija ka mbërritur dhe është ankoruar në vendin e përcaktuar në veri të Istanbulit.

recommended by


Reklame
Më tej në deklaratë bëhet e ditur se në orët e ardhshme anija do t’i nënshtrohet kontrollit nga Qendra e Përbashkët e Koordinimit.https://tetova1.com/
 
Top