Falas - mësimi i gjuhëve të huaja

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Falas - mësimi i gjuhëve të huaja


Këtu në këte link, mund të mësohet falas ndonje gjuhë e huaj, që deshironi…..

mund te nderlidhet njekohësisht Shqip + një gjuhë e huaj.www. Lingohut.com
 

WxP

Hidrauliku
Po ca eshte nje applikacion qe flet anglisht e ta perkthe shqip ?’
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
nuk verejta se eshte ai opcion nga anglisht ne shqip… vetem nga shqip ne anglisht ishte

(2-3 her e kam shikuar shkurt, por sjam sherbyer me te….)


Ketu eshte faqja e bukur Lingohut veqanerisht per ata, qe skan kohe per vizita kursesh dhe munden te mesojn nga shtepia pa pagesë….
 
Top