FarmVille - "Po mbyllet"

5f7307dc67b0a90ef87c85ae.jpg
FarmVille, e cila u përhap nëpër platformat e mediave sociale dhe në vitet e para mbylli miliona përdorues në ekran për orë të tëra, tani ka ardhur në fund të rrugës.

Megjithëse nuk e kemi dëgjuar shpesh emrin e saj në vitet e fundit, FarmVille, e cila ishte një lojë shumë e popullarizuar në vitet e botimit të saj, tërhoqi vëmendje të madhe sidomos në Facebook dhe përdoruesit kaluan shumë vite duke zhvilluar fermat e tyre. Sidoqoftë, ishte fundi i rrugës për FarmVille, një lojë e bazuar në Adobe Flash që hyri në jetën tonë në 2009.

Adobe Flash nuk do të jetë më i disponueshëm nga 31 Dhjetori, FarmVille, i përgatitur në A. Flash, do t'u japë lamtumirën përdoruesve të tij.

FarmVille do të mbyllet nga 31 Dhjetori.
 
Top