• Mirësevini tek Forumi Virtual

    Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar ju arrini të shihni pjesën me të madhe të seksioneve dhe diksutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti.

    Regjistrimi është plotësisht falas në komunitetin tonë, pasi të regjistrohesh do të gëzosh shumë të drejta si të japesh mendimin tënd në një diskutim, të hapësh një diksutim tëndin, të komunikosh me anëtarët e tjerë të komunitetit në mënyrë private, të marësh pjesë dhe të votosh në konkursin e poezisë dhe të fotografisë dhe shumë opsione të tjera... duke përdorur mënyrën më të thjeshtë dhe të sigurtë për tu rregjistruar
    GOOGLE Microsoft Yahoo

    Për cdo problem mos hezitoni të na " KONTAKTONI ".

Fasule katuni

Pershendetje te gjitheve!
u bene disa vite qe nga hera e fundit qe kam shkruajtur
receta per foruminvirtual.
per arsyeje pune nuk kam mundur.
sonte po ju paraqes fasulet e katunit :)



hd650x433_wm.jpg






  • 500 gr.fasule ne kuti (Une perdor Barlotti)
  • 150 gr pancet derri
  • salce domateje 3 luge gjelle
  • 1 dege selino
  • 1spec jeshil
  • gjys qepe
  • 1 karrote
  • 2 luge gjalp



1.Presim dhe skuqim qepen,specin panceten,selinon, karroten me zjarr te ulet per 5 min pa i djegur
2.Shtojme salcen dhe i perziejme me ngadale
3.shtojme 3 kuti uje nga kutia fasuleve
4,Provojme per kripe dhe i lem 20 min te ziene me kapak me zjarr te mesem meqellim mos na shteroje lengu
5.Mbas 20 min kur te jete trashur lengu plotesisht skuqim gjalpin dhe hudhren sic eshte pa e prere dhe ja hedhim fasuleve duke e perzier .

6. piper sipas deshires

Ps./ Une selinon dhe specin nuk i pres, i le ne copa te medha sa per arome

ne qoftese lengu trashet shume e shtoni uje , por mos harroni qe duke shtuar uje duhet te shtoni nga pak kripe
Per fv./L0v3rm4n
 
Redaktimi i fundit:

NeVertiti

Kohe & Stine
Staf në FV.AL
Me gjalpe.hem se kam provuar ndonjehere groshen me i hedh gjalpe.
Interesante,patjeter do provoj.
 

Arfenilla

Themelues i Forumit
Lover..
Fasula me ngjyr te bardh ..preferohet qe menjher ti qitet uji i ngroht,apo i ftoht dhe krip?ne e bejm zakonisht pa krip(e ziem)
Dhe a eshte me mir te futete nje nate me pare ne uji te rri apo jo?


Pse nuk hap ni tem ti pytje pergjigjje rreth kuzhines ..meqe e njeh profesionin mir?
 
Redaktimi i fundit:
Lover..
Fasula me ngjyr te bardh ..preferohet qe menjher ti qitet uji i ngroht,apo i ftoht dhe krip?ne e bejm zakonisht pa krip(e ziem)
Dhe a eshte me mir te futete nje nate me pare ne uji te rri apo jo?


Pse nuk hap ni tem ti pytje pergjigjje rreth kuzhines meqe e njhe profesionin mir?
Arfe keto jane fasule gjysem te ziera, dhe behen shume kollaj
thejsht i shplan, dhe fillon ti gauash , ideja eshte qe te gatuash sa me shpejte
ndryshe nga ato qe gatuajn nenat tona ne shqiperi, qe duhen len ore te tera ne uje
fasulja qe shkruajta pak me lart eshte kjo

fagioli-borlotti-250-gr-valfrutta.jpg




Per ata qe nuk hane mishin?
Btw meqe jemi ne temen e duhur, ke ndonje recete vegetariane ?
kam disa qe ja vlejne

Kjo duhet te jeta Tema e mirseardhjes ne forum. @L0v3rM4n FOREVER GROSH 😍
se ca po te vje rrotull ty o kafsh me 7 shpirte lol

Me gjalpe.hem se kam provuar ndonjehere groshen me i hedh gjalpe.
Interesante,patjeter do provoj.
gjalp me hudher, kur ta provosh me shkruaj ketu :)
 

Arfenilla

Themelues i Forumit
Arfe keto jane fasule gjysem te ziera, dhe behen shume kollaj
thejsht i shplan, dhe fillon ti gauash , ideja eshte qe te gatuash sa me shpejte
ndryshe nga ato qe gatuajn nenat tona ne shqiperi, qe duhen len ore te tera ne uje
fasulja qe shkruajta pak me lart eshte kjo

Shiko fotografinë 1699823
E kam parasysh ..se dhe nga kto marim shum here..po un kisha fjalen per fasulen e fshatit me ngjyr te bardh.se behet me i mir.
 

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
Staf në FV.AL
Pershendetje te gjitheve!
u bene disa vite qe nga hera e fundit qe kam shkruajtur
receta per foruminvirtual.
per arsyeje pune nuk kam mundur.
sonte po ju paraqes fasulet e katunit :)



Shiko fotografinë 1699820





  • 500 gr.fasule ne kuti (Une perdor Barlotti)
  • 150 gr pancet derri
  • salce domateje 3 luge gjelle
  • 1 dege selino
  • 1spec jeshil
  • gjys qepe
  • 1 karrote
  • 2 luge gjalp



1.Presim dhe skuqim qepen,specin panceten,selinon, karroten me zjarr te ulet per 5 min pa i djegur
2.Shtojme salcen dhe i perziejme me ngadale
3.shtojme 3 kuti uje nga kutia fasuleve
4,Provojme per kripe dhe i lem 20 min te ziene me kapak me zjarr te mesem meqellim mos na shteroje lengu
5.Mbas 20 min kur te jete trashur lengu plotesisht skuqim gjalpin dhe hudhren sic eshte pa e prere dhe ja hedhim fasuleve duke e perzier .

6. piper sipas deshires

Ps./ Une selinon dhe specin nuk i pres, i le ne copa te medha sa per arome
ne qoftese lengu trashet shume e shtoni , por mos harroni qe duke shtuar uje duhet te shtoni nga pak kripe

Per fv./L0v3rm4n
Ti i ke be kto ne foto?
I just died and went to Fasuleland !:love:
 
E kam parasysh ..se dhe nga kto marim shum here..po un kisha fjalen per fasulen e fshatit me ngjyr te bardh.se behet me i mir.
Zakonisht ato fasulet qe perdorim ne ne shqiperi lihen ne uje gjithe naten (personalisht si perdor)

Ti i ke be kto ne foto?
I just died and went to Fasuleland !:love:
kur ti bej neser do ve foton time :p
 
Top