Fëmijët kanë nevojë për kafshë, këto foto do iu lënë pa fjalë

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Fëmijët kanë nevojë për kafshë, këto foto do iu lënë pa fjalë

Kafshët janë jo vetëm të dashura dhe miqësore për fëmijët, por ato na tregojnë edhe kuptimin e vërtetë të dashurisë dhe përkushtimit.

Ato mund të na bëjnë më të përgjegjshëm, të na mësojnë besimin, mëshirën dhe ta bëjnë jetën e një familjeje më të lumtur. Në fotot e mëposhtme tregohen fëmijët dhe lidhja e tyre me kafshët.


1.jpg


2.jpg


3.jpg


4.jpg


5.jpg


6.jpg


7.jpg


8.jpeg


9.jpg


10.jpg


11.jpg


12.jpg


g.shqip
 

princesha

Warrior Princess
Titulli: Fëmijët kanë nevojë për kafshë, këto foto do iu lënë pa fjalë

edhe une dua nje maceeeeeeeeee....
 

Aver

VIP
Titulli: Fëmijët kanë nevojë për kafshë, këto foto do iu lënë pa fjalë

Me kujtoj nje shok te lagjes ky..

Deri ne klase te 5-te e mbante gishtin ne goje si ky ne foto. Edhe sot, qe u bo babe, i ka mbet emri Burim cuclla lol

Do ja dergoj me viber patjeter. :D

8.jpeg
 

Fly

Larguar
Titulli: Fëmijët kanë nevojë për kafshë, këto foto do iu lënë pa fjalë

Me kujtoj nje shok te lagjes ky..

Deri ne klase te 5-te e mbante gishtin ne goje si ky ne foto. Edhe sot, qe u bo babe, i ka mbet emri Burim cuclla lol

Do ja dergoj me viber patjeter. :D

8.jpeg

Me kujtove nje shok timin, ai pervecse mbante gishtin ne goje, merte dhe nje fije peri, mundesisht pak te trashe dhe e mbante ne vesh :D i lezetonte kur e ferkonte veshin me pe.

Ishte nxenes i dobet ne mesime ama se di se si por shumzimet ne math i dinte si makine llogaritese :D
 

Abisi

Larguar✌
Titulli: Fëmijët kanë nevojë për kafshë, këto foto do iu lënë pa fjalë

Fotografia pare qenka shume e bukur :)
 

Aki

misfit
Titulli: Fëmijët kanë nevojë për kafshë, këto foto do iu lënë pa fjalë

O me shkrineeeeeee, sa te lezetsheeeem i ha fare une kta :D

p.s. pervec asaj maces ne foton e pare, jo e kane ushqyer shume ate, jam ne merak se do fitoje diabet :p

p.s 2 :D


children-pet2.jpgKids+and+Animals+Best+Friends+0011.jpg


b629a3240dcd9a2bb43081352235d048.jpg


kids_and_animals_5.jpg


a69c8e4cecd4f573da12d7e48743c16e.jpg


celebrities-who-have-kept-exotic-animals-as-pets_1.jpg


2bdde2d6-b824-41a0-a5e4-2a009471011c.jpg

EMfbJBU.jpg


Wealthy_Family_Lived_With_A_Wild_Lion_As_Their_Pet_In_1971.jpg


(kerkoja nje me panda po nuk gjeta :p )
 
Top