Film Shqip/ Beni ecen vete.

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
Staf në FV.AL
Shtepite me tulla o sa kane lezet
parti, nena jone perjete :lol:
 

Didi

C'est la vie.
E ripash mbrëm. 😍


Goni: Dëgjo Beni këtu në fshat do i përshëndesësh të gjithve!

Beni: ohuu mua më lodhet gojaa
 

Didi

C'est la vie.
Goni?

O Goni?Je zemëruar shumë me mua?

...

A bëjm paqe për së vërteti? Hë, hë, hajde bëjm paqe.

[...]

*Goni dhe Beni përqafohen*
 
Top