Film Shqip/ Besa e kuqe.

Frank

Anëtarë i respektuar.
O Mrika e Jakut, urdhni Pjetrit mos me hy ne prite!

Pjetri le te urdhnoje grune e tij ne shtepine e vet.

🤣🤣🤣🤣
 

sofia

Antarë i Respektuar
Fillimisht mora fryme deri ne 10, bera nje dush, prape nuk me shqitet nga mendja. I adhuroj filmat shqiptar para se gjithash, po kjo fjali "
Pjetri le te urdhnoje grune e tij ne shtepine e vet" as nuk me ngjall emocionalitet ,asgje. Pjetri nuk e ka gruan prone te tij. Nqs d nje prone le te bleje sofien apo ndonje robot tjeter inteligjent dhe e ka me garanci qe e ka prone te tijen.
Perderisa ka nje ze femra, nuk ka nevoje qe ta ngreje per te dikush tjeter e te nenshtrohet me teper nga ceshte nenshtruar ne te shkuaren e nga aj qe do te nenshtrohet ne te ardhmen. Mund te duket batute per meshkujt, p per femrat eshte pike ne zemer. Dikur jetonin njerezit ne komunizem e nje batute ne film perbente nje batute te kontrolluaar edhe nga instancat shteterore dhe njerezit ishin te lire te qeshnin...edhe femrat ndoshta kane qeshur, po sot? Me teper se nje batute ne kendveshtrimin tim duket sikur propagandizohet nje veprim aspak i drejte.
Dhe @Frank propaganda nuk eshte gjithemone dicka e drejte....Ky filmi e ka titullin besa e kuqe, po ne qoftese skenari eshte keshtu veshtire te quhet edhe BESA E ZEZE
 

Frank

Anëtarë i respektuar.
Fillimisht mora fryme deri ne 10, bera nje dush, prape nuk me shqitet nga mendja. I adhuroj filmat shqiptar para se gjithash, po kjo fjali "
Pjetri le te urdhnoje grune e tij ne shtepine e vet" as nuk me ngjall emocionalitet ,asgje. Pjetri nuk e ka gruan prone te tij. Nqs d nje prone le te bleje sofien apo ndonje robot tjeter inteligjent dhe e ka me garanci qe e ka prone te tijen.
Perderisa ka nje ze femra, nuk ka nevoje qe ta ngreje per te dikush tjeter e te nenshtrohet me teper nga ceshte nenshtruar ne te shkuaren e nga aj qe do te nenshtrohet ne te ardhmen. Mund te duket batute per meshkujt, p per femrat eshte pike ne zemer. Dikur jetonin njerezit ne komunizem e nje batute ne film perbente nje batute te kontrolluaar edhe nga instancat shteterore dhe njerezit ishin te lire te qeshnin...edhe femrat ndoshta kane qeshur, po sot? Me teper se nje batute ne kendveshtrimin tim duket sikur propagandizohet nje veprim aspak i drejte.
Dhe @Frank propaganda nuk eshte gjithemone dicka e drejte....Ky filmi e ka titullin besa e kuqe, po ne qoftese skenari eshte keshtu veshtire te quhet edhe BESA E ZEZE
Relax karamele, eshte thjesht nje film dhe Nese nuk sheh momentin e batutes keqkuptohesh.
Shiko filmin dhe e kupton.🤣😂🤣
 

Frank

Anëtarë i respektuar.
-Kryetari: Or lum miku, ato pushke I kane pa leje, prandaj si qeveri u them ti dorezojne, e manej merri per miq!
Ndryshe ketu kercet pushka!

-Ndoci: Atehere kot me keni thirrur burra, ndizeni!
Veç dijeni qe Lisit dhe Ujemires u’a keni borxh ket turp!
😂😂😂😂😂
 

Arfenilla

Themelues i Forumit
Ata vin si miq e jan armiq..gjermani eshte mik i kapitanit😝filma qe nuk merzitesh asnjher nga ta..
 
Top