Film Shqip/ Edhe keshtu edhe ashtu.

Frank

Anëtarë i respektuar.
Ti shpetove nga semundja.
Ti Apostol shpetove nga dhendurret, piktori, tankisti.
Andi shpetoi nga drejtori.
Alma shpetoi nga dordoleci dhe bufi i fotografise.
Ju shpetuat nga telefoni i Sotirit.
Ndersa une shpetova nga pa-aftesia 🤪🤪🤪
 

Marla

Let God & Let Go
Ti shpetove nga semundja.
Ti Apostol shpetove nga dhendurret, piktori, tankisti.
Andi shpetoi nga drejtori.
Alma shpetoi nga dordoleci dhe bufi i fotografise.
Ju shpetuat nga telefoni i Sotirit.
Ndersa une shpetova nga pa-aftesia 🤪🤪🤪
Filmi im i preferum :D une quhem alma lol
 

Frank

Anëtarë i respektuar.
Filmi im i preferum :D une quhem alma lol
Nje nder filmat me te realizuar vitet e fundit te parkut kinematografik Shqiptar.
Kam pare pothuajse te gjithe filmat Shqipetare dhe mendoj se Alma eshte femra me e bukur ne gjithe filmat.
 
Top