Film Shqip/ Fillim i veshtire.

Frank

Mysybet Anëtar. :D
-Ti e di qe Zanen e kam shoqe te ngushte
Po qe se dhe ti e do po i them te vije te jetoj me ne, skemi pse ta zgjasim.
E verteta eshte se ajo na do shume te dy. Si thua?

-Po çi duam ne te tjeret ne shtepi o ba
mire jemi ne te dy.

Ehhhhhh jete e veshtire!

 
Top