Film Shqip/ Tomka dhe shoket e tij.

Frank

Anëtarë i respektuar.
O Naziste Gjermane
Ju jeni hajdute
fushen ku ne loznim
juve na e zute.
 

Isabel

Antarë i Respektuar
Një nga filmat me muzikën më të bukur....pa anashkaluar elementet e tjerë artistikë të një filmi.
 

Ivy

Fakte ska,veç interpretime.
O Naziste Gjermane
Ju jeni hajdute
fushen ku ne loznim
juve na e zute.
Kjo skene mos gaboje aty para ,poshte ures,afer shtepise time eshte rregjistruar?!😝
Te gorica
 

Endrra

VIP

Ndersa filmi Debatik , perpos propagandes komuniste eshte Film i vjeter dhe i realizuar si nje nga filmat e Mastrojanit.
Regjija e arrir dhe aktoret e vjeter qe kishin aktruar dhe ne Skala.
E adhuroj kete Film
 

Bebw

❌Once✖
Staf në FV.AL

Ndersa filmi Debatik , perpos propagandes komuniste eshte Film i vjeter dhe i realizuar si nje nga filmat e Mastrojanit.
Regjija e arrir dhe aktoret e vjeter qe kishin aktruar dhe ne Skala.
E adhuroj kete Film
Coli 😍
 
Top