Filma vizatimore te dubluar ne shqip!

3R1

rremujaxhije:P
Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip! (pjesa2)

xse un nuk mund ti shkarikoj??
uffff:( me thote error :(
 

madmax

lost in the ocean
Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip! (pjesa2)

ka ndonje linke te drejperdrejte per shikim??????
 

elti73

Antarë
Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip!

kur hap Elefantin horton me winrar me jep nje mesazh gabimi per pjesen e 4. ju ndodh edhe ju te tjereve??!!! (e kam shkarku me mediafire)
 

E3

Anëtar i Nderuar
Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip!

shrek 1 eshte pak me difekt
me megaupload
me disa programe e hap sakt
me disa te tjere e mer me ngecje
per ta bere dvd ne tv shfaqet me ngecje :(
 

neutrOn

Antar Aktiv
Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip! (pjesa2)

[multiupload.com] Lili dhe Endacaku [1955] DvDrip
Code:
[url=http://www.multiupload.com/4DIJ3IT93W]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/V9NE38QS0E]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/GYG2VH51A2]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/JOVOXGROQ4]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/MYMJG3WUD1]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/GJMQHEW6PM]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/JMZQUKXY4C]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url][multiupload.com] Bukuroshja e fjetur [1959] DvDrip
Code:
[url=http://www.multiupload.com/7PKN8TOXZC]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/H5C3S4G82U]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/0IRVTR7CGB]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/MSVN0L0SWK]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/HAQG6TPORK]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/43T313K1UE]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/JQ13QAGTYF]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url][multiupload.com] Mulan [1998] DvDrip
Code:
[url=http://www.multiupload.com/N3PYXQT6RO]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/Z3QGOTXK1M]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/ZNA2XNW9IO]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/7YPQ0UMR2F]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/M2UX1TH29X]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/GMGQGVA03Y]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/DOTAXY7RXP]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url][multiupload.com] Sirena e vogël 2 [2000] DvDrip
Code:
[url=http://www.multiupload.com/WLO54ML51E]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/7EWITJTTFV]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/BMT5REC00L]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/B2AMXAUEOP]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/WJFVM2S2QT]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/F65UDWGR0P]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/FA2Y8C2SSI]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url][multiupload.com] Balto 2 [2002] DvDrip
Code:
[url=http://www.multiupload.com/3BZZXKO468]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/7RAUDBTJES]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/1LX6T1YJKK]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/U8UYWJKVKI]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/I2LMGMESJ5]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/POXVGNSW0X]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/LG400YWWVJ]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url][multiupload.com] Mulan II [2004] DvDrip
Code:
[url=http://www.multiupload.com/ZUR3AXJGMB]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/8B7N0W1X5T]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/74NPYGQZW8]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/ITQQBB7D1D]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/F1APATSMA9]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/7PY2SUUSJP]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/7GJGMQX4XI]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url][multiupload.com] اmenduritë e reja të Kronkut [2005] DvDrip
[HIDE]
Code:
[url=http://www.multiupload.com/70R97VUKVS]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/SY8376K09Q]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/GD5PJ09MGS]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/IG1C62VF5D]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/YI0UTI3RT5]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/BDZNXM339H]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/7XEI888PTQ]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[/HIDE][multiupload.com] Hirushja [1950] DvDrip
Code:
[url=http://www.multiupload.com/G9U0SREQAQ]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/VTM4CEQAOO]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/QMVSQ3LYAG]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/LND2VQQRZ6]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/C7YBY9L48D]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/5BSWVMOUTO]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/6UVFZD2UK1]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url][multiupload.com] Hirushja 2 - Kur ëndërrat bëhen realitet [2002] DvDrip
Code:
[url=http://www.multiupload.com/HEYGOR3PBW]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/94C93YTW1I]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/XV7WD8ZKDV]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/U9QTF96K5H]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/LOE07UL94B]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/TPZJ4YB7QS]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/WT9NF04ARX]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url][multiupload.com] Milingona Kokëshkëmb [2006] DvDrip
Code:
[url=http://www.multiupload.com/OMWAN0V2NI]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/IITQBFTM8U]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/9K85QCPEOU]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/ZTUKOMOYI8]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/W4FMJ3AQHE]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/BTSJRJVH7G]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/VFH0EP0GKE]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url][multiupload.com] Të gjithë e duan Mikin [2003] DvDrip
Code:
[url=http://www.multiupload.com/Z7FDMCVI3H]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/A5QS2X6XLH]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/QGYPY92K4I]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/XUXQ1A58X0]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/0K94NPX7DE]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/09NBA2NI16]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/MMQWUL7WIT]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url][multiupload.com] Tarzani dhe Xhein [2002] DvDrip
Code:
[url=http://www.multiupload.com/L5JM246Z5Y]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/QOHDRSUGZZ]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/2FUIVR2MUC]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/X621V4QP0R]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/DSN9BVVNNR]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/4J0KX3MMEK]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/ZQX9PJF2HD]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url][multiupload.com] Veturat [2006] DvDrip
Code:
[url=http://www.multiupload.com/5W7J5LYABC]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/VDRMKRV3GM]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/3E5SO2VADV]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/Y0KD9JAS3J]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/VV0NRBB6A2]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/UQR2UM5KEA]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/O12ZKY5I8R]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
 

neutrOn

Antar Aktiv
Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip! (pjesa2)

[multiupload.com] Lili dhe Endacaku [1955] DvDrip
Code:
[url=http://www.multiupload.com/4DIJ3IT93W]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/V9NE38QS0E]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/GYG2VH51A2]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/JOVOXGROQ4]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/MYMJG3WUD1]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/GJMQHEW6PM]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/JMZQUKXY4C]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url][multiupload.com] Bukuroshja e fjetur [1959] DvDrip
Code:
[url=http://www.multiupload.com/7PKN8TOXZC]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/H5C3S4G82U]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/0IRVTR7CGB]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/MSVN0L0SWK]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/HAQG6TPORK]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/43T313K1UE]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/JQ13QAGTYF]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url][multiupload.com] Mulan [1998] DvDrip
Code:
[url=http://www.multiupload.com/N3PYXQT6RO]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/Z3QGOTXK1M]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/ZNA2XNW9IO]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/7YPQ0UMR2F]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/M2UX1TH29X]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/GMGQGVA03Y]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/DOTAXY7RXP]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url][multiupload.com] Sirena e vogël 2 [2000] DvDrip
Code:
[url=http://www.multiupload.com/WLO54ML51E]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/7EWITJTTFV]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/BMT5REC00L]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/B2AMXAUEOP]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/WJFVM2S2QT]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/F65UDWGR0P]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/FA2Y8C2SSI]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url][multiupload.com] Balto 2 [2002] DvDrip
Code:
[url=http://www.multiupload.com/3BZZXKO468]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/7RAUDBTJES]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/1LX6T1YJKK]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/U8UYWJKVKI]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/I2LMGMESJ5]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/POXVGNSW0X]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/LG400YWWVJ]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url][multiupload.com] Mulan II [2004] DvDrip
Code:
[url=http://www.multiupload.com/ZUR3AXJGMB]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/8B7N0W1X5T]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/74NPYGQZW8]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/ITQQBB7D1D]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/F1APATSMA9]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/7PY2SUUSJP]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/7GJGMQX4XI]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url][multiupload.com] اmenduritë e reja të Kronkut [2005] DvDrip
Code:
[url=http://www.multiupload.com/70R97VUKVS]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/SY8376K09Q]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/GD5PJ09MGS]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/IG1C62VF5D]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/YI0UTI3RT5]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/BDZNXM339H]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/7XEI888PTQ]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url][multiupload.com] Hirushja [1950] DvDrip
Code:
[url=http://www.multiupload.com/G9U0SREQAQ]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/VTM4CEQAOO]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/QMVSQ3LYAG]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/LND2VQQRZ6]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/C7YBY9L48D]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/5BSWVMOUTO]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/6UVFZD2UK1]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url][multiupload.com] Hirushja 2 - Kur ëndërrat bëhen realitet [2002] DvDrip
Code:
[url=http://www.multiupload.com/HEYGOR3PBW]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/94C93YTW1I]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/XV7WD8ZKDV]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/U9QTF96K5H]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/LOE07UL94B]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/TPZJ4YB7QS]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/WT9NF04ARX]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url][multiupload.com] Milingona Kokëshkëmb [2006] DvDrip
Code:
[url=http://www.multiupload.com/OMWAN0V2NI]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/IITQBFTM8U]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/9K85QCPEOU]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/ZTUKOMOYI8]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/W4FMJ3AQHE]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/BTSJRJVH7G]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/VFH0EP0GKE]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url][multiupload.com] Të gjithë e duan Mikin [2003] DvDrip
Code:
[url=http://www.multiupload.com/Z7FDMCVI3H]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/A5QS2X6XLH]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/QGYPY92K4I]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/XUXQ1A58X0]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/0K94NPX7DE]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/09NBA2NI16]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/MMQWUL7WIT]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url][multiupload.com] Tarzani dhe Xhein [2002] DvDrip
Code:
[url=http://www.multiupload.com/L5JM246Z5Y]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/QOHDRSUGZZ]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/2FUIVR2MUC]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/X621V4QP0R]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/DSN9BVVNNR]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/4J0KX3MMEK]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/ZQX9PJF2HD]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url][multiupload.com] Veturat [2006] DvDrip
Code:
[url=http://www.multiupload.com/5W7J5LYABC]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/VDRMKRV3GM]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/3E5SO2VADV]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/Y0KD9JAS3J]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/VV0NRBB6A2]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/UQR2UM5KEA]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
[url=http://www.multiupload.com/O12ZKY5I8R]Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites![/url]
 

elti73

Antarë
Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip! (pjesa2)

pune e jashtzakonishme.............. FALEMINDERIT
 
Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip!

Per ate qe i nxjer error me winrar Duhet te veproje keshtu : Kliko me te djathte te mouse ne linkun e pare dhe zgjidh ate qe thote vetem extraxt dhe pastaj kliko tek "keep broken files" dhe pastaj vazhdo me extractin . Perseri ka per te nxjere ate erorin por qe eshte pa problem filmi punon perfekt :) .OSe perdor 7-z per te extraktuar , sepse linket ne mediafire e japin naj ehre ket problem :)
 

neutrOn

Antar Aktiv
Mbreti Luan [1994] DvDrip

24b97h3.jpginfo2b.png

Code:
[url]http://www.imdb.com/title/tt0110357/[/url]
Code:
General
Complete name          : Mbreti Luan [1994] DvDrip [Alb] - neutrOn.avi
Format              : AVI
File size            : 697 MiB
Duration             : 1h 26mn

Video
Codec ID/Hint          : XviD
Bit rate             : 956 Kbps
Width              : 576 pixels
Height              : 336 pixels

Audio
Codec ID/Hint          : MP3
Bit rate             : 160 Kbps
Channel(s)            : 2 channels
Sampling rate          : 44.1 KHzscr4a.png

60822991.jpg

14328737.jpg

18495796.jpg
down1o.png

Code:
http://rapidshare.com/files/349048244/The.Lion.King_1994_DvDrip_Alb_-neutrOn.part1.rar
http://rapidshare.com/files/349048532/The.Lion.King_1994_DvDrip_Alb_-neutrOn.part2.rar
http://rapidshare.com/files/349049293/The.Lion.King_1994_DvDrip_Alb_-neutrOn.part3.rar
http://rapidshare.com/files/349049960/The.Lion.King_1994_DvDrip_Alb_-neutrOn.part4.rar
http://rapidshare.com/files/349050015/The.Lion.King_1994_DvDrip_Alb_-neutrOn.part5.rar
http://rapidshare.com/files/349050053/The.Lion.King_1994_DvDrip_Alb_-neutrOn.part6.rar
http://rapidshare.com/files/349049987/The.Lion.King_1994_DvDrip_Alb_-neutrOn.part7.rarmultiupload.com
Code:
[url]http://www.multiupload.com/4NDBZFABQW[/url]
[url]http://www.multiupload.com/O497IH46KT[/url]
[url]http://www.multiupload.com/XJOERXCJEA[/url]
[url]http://www.multiupload.com/N8CE1G86A0[/url]
[url]http://www.multiupload.com/L58OAMUGI1[/url]
[url]http://www.multiupload.com/B10BUFYPZK[/url]
[url]http://www.multiupload.com/G1ESDVWBND[/url]
 

neutrOn

Antar Aktiv
Rrëfenjë Peshkaqeni [2004] DvDrip

sharktalecover.jpg
info2b.png

Code:
[url]http://www.imdb.com/title/tt0307453/[/url]
Code:
General
Complete name          : Rrëfenjë Peshkaqeni [2004] DvDrip [Alb] - neutrOn.avi
Format              : AVI
File size            : 696 MiB
Duration             : 1h 26mn

Video
Codec ID/Hint          : XviD
Bit rate             : 990 Kbps
Width              : 576 pixels
Height              : 304 pixels

Audio
Codec ID/Hint          : MP3
Bit rate             : 128 Kbps
Channel(s)            : 2 channels
Sampling rate          : 44.1 KHzscr4a.png

15345325.jpg

78880883.jpg

90780932.jpg
down1o.png

Code:
http://rapidshare.com/files/348160093/Shark.Tale_2004_DvDrip_Alb_-neutrOn.part1.rar
http://rapidshare.com/files/348160062/Shark.Tale_2004_DvDrip_Alb_-neutrOn.part2.rar
http://rapidshare.com/files/348160518/Shark.Tale_2004_DvDrip_Alb_-neutrOn.part3.rar
http://rapidshare.com/files/348160391/Shark.Tale_2004_DvDrip_Alb_-neutrOn.part4.rar
http://rapidshare.com/files/348160016/Shark.Tale_2004_DvDrip_Alb_-neutrOn.part5.rar
http://rapidshare.com/files/348160203/Shark.Tale_2004_DvDrip_Alb_-neutrOn.part6.rar
http://rapidshare.com/files/348160219/Shark.Tale_2004_DvDrip_Alb_-neutrOn.part7.rarmultiupload.com
Code:
[url]http://www.multiupload.com/LCVHBP4XBT[/url]
[url]http://www.multiupload.com/C9ZFZL82K6[/url]
[url]http://www.multiupload.com/MCDOWORARO[/url]
[url]http://www.multiupload.com/4AJ3YJ0JI1[/url]
[url]http://www.multiupload.com/B4I73QA6E4[/url]
[url]http://www.multiupload.com/LH7FWAUO94[/url]
[url]http://www.multiupload.com/Q9KL2UKMTQ[/url]
 

neutrOn

Antar Aktiv
Këmbët e lumtura [2006] DvDrip

happyfeet2006poster.jpg
info2b.png

Code:
[url]http://www.imdb.com/title/tt0366548/[/url]scr4a.png

321ft.jpg
down1o.png

Code:
http://rapidshare.com/files/345261770/Happy.Feet_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part1.rar
http://rapidshare.com/files/345261822/Happy.Feet_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part2.rar
http://rapidshare.com/files/345262243/Happy.Feet_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part3.rar
http://rapidshare.com/files/345262445/Happy.Feet_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part4.rar
http://rapidshare.com/files/345262891/Happy.Feet_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part5.rar
http://rapidshare.com/files/345263148/Happy.Feet_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part6.rar
http://rapidshare.com/files/345347048/Happy.Feet_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part7.rarmultiupload.com
Code:
[url]http://www.multiupload.com/L5Z5QBL1FE[/url]
[url]http://www.multiupload.com/AHTPE9P4V6[/url]
[url]http://www.multiupload.com/2K7T5E9TBN[/url]
[url]http://www.multiupload.com/6GF8Z1BBGX[/url]
[url]http://www.multiupload.com/3WUDFGTZ60[/url]
[url]http://www.multiupload.com/UKR3U0AL52[/url]
[url]http://www.multiupload.com/DU2008LYXK[/url]
 

neutrOn

Antar Aktiv
Stina e gjuetisë [2006] DvDrip

openseason.jpg
info2b.png

Code:
[url]http://www.imdb.com/title/tt0400717/[/url]scr4a.png

123123c.jpg
down1o.png

Code:
http://rapidshare.com/files/346144887/Open.Season_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part1.rar
http://rapidshare.com/files/346146057/Open.Season_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part2.rar
http://rapidshare.com/files/346145838/Open.Season_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part3.rar
http://rapidshare.com/files/346146496/Open.Season_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part4.rar
http://rapidshare.com/files/346146478/Open.Season_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part5.rar
http://rapidshare.com/files/346762206/Open.Season_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part6.rar
http://rapidshare.com/files/347647969/Open.Season_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part7.rarmultiupload.com
Code:
[url]http://www.multiupload.com/0G5QRLME63[/url]
[url]http://www.multiupload.com/TNGADWHHUM[/url]
[url]http://www.multiupload.com/EDG5Y0OTA7[/url]
[url]http://www.multiupload.com/PG6PBVT9GJ[/url]
[url]http://www.multiupload.com/68G6NGK42Z[/url]
[url]http://www.multiupload.com/289D3FUOUN[/url]
[url]http://www.multiupload.com/L63YKNGLRQ[/url]
 

neutrOn

Antar Aktiv
Barbi dhe tre musketieret [2009] DvDrip

barbie3musketeers.jpg
30j2q6b.jpg
Code:
[url]http://www.imdb.com/title/tt1484922/[/url]bdl47k.jpg
95077273.jpg

11878469.jpg

26671301.jpg
hx3r69.jpg
Code:
http://rapidshare.com/files/345724825/Barbie.And.The.Three.Musketeers_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part1.rar
http://rapidshare.com/files/345725182/Barbie.And.The.Three.Musketeers_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part2.rar
http://rapidshare.com/files/345725716/Barbie.And.The.Three.Musketeers_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part3.rar
http://rapidshare.com/files/345725935/Barbie.And.The.Three.Musketeers_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part4.rar
http://rapidshare.com/files/345726186/Barbie.And.The.Three.Musketeers_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part5.rar
http://rapidshare.com/files/345822510/Barbie.And.The.Three.Musketeers_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part6.rar
http://rapidshare.com/files/345910767/Barbie.And.The.Three.Musketeers_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part7.rarmultiupload.com
Code:
[url]http://www.multiupload.com/5AO2HML3T3[/url]
[url]http://www.multiupload.com/OQIBPPJI2K[/url]
[url]http://www.multiupload.com/0LTUREAMV3[/url]
[url]http://www.multiupload.com/947IR37YLJ[/url]
[url]http://www.multiupload.com/CY0TEVOHU0[/url]
[url]http://www.multiupload.com/8QIBMUPEN2[/url]
[url]http://www.multiupload.com/8X41Y4K79I[/url]
 

sportdashesi

Antarë i ri
Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip!

Neutron te falenderoj shume per postimet e tua.
Te lutem po pate mundesi mund te besh dvdrip me cilesi video me te larte psh (720x400) se keto 3-4 te fundit mund ti shoh vetem ne PC ndesa ato qe ke bere me pare u shihnin mjaft mire dhe ne nje TV 32". Besoj se ne ditete e sotme nuk ka me rendesi maddhesia 700mb mbasi dhe nje celular mund te mbaj karte dhe me te madhe se 4 GB . Keshtu nje DVDrip me cilesi te larte tek 1,4GB mnd te shkarikohet lehte ( pothuajse te gjithe kemi DSL ) dhe te shkruhet ne nje DVD (rralle shkruan ndonje video sot ne CD).
Edhe nje here faleminderit dhe susksese ne jete.
 

w3bmaster

Antarë i ri
Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip!

faleminderit per te gjitha filmat por pjesa e 7 e lion king 2 eshte e demtuar.nqs ka mundesi ta upload serisht flm
 

neutrOn

Antar Aktiv
Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip!

sportashesi
Per madhesine qe thua nuk eshte pune qe s'behet ... ama problemi eshte te shpejtesia ime e uploadimit/ngarkimit ... per 1 film 700mb une kam shpenzuar 14-18 ore per ta ngarkuar ... se besoj qe dikush me nje shpejtesi kaq te vogel bene kaq shume uploadime, por, ja qe une ia pata vene vetit detyre qe t'iu dhuroj bashkeatdhetareve tane qe jane ne diaspore nje cilesi me te mire se sa ishte me pare ne internet dhe mendoj qe e kam arritur kete qellim.

webmaster
mjafton t'a rishkarkosh ate pjese (pjesen7) dhe s'do te paraqitet me ai problem ;)
 

neutrOn

Antar Aktiv
Epoka e akullnajave 3 - Vendi i dinosaurëve [2009] DvDrip

ice-age-3-poster.jpg
info2b.png

Code:
[url]http://www.imdb.com/title/tt1080016/[/url]
Code:
General
Complete name          : Epoka e akullnajave 3 - Vendi i dinosaurëve [2009] DvDrip [Alb] - neutrOn.avi
Format              : AVI
File size            : 699 MiB
Duration             : 1h 30mn

Video
Codec ID/Hint          : XviD
Bit rate             : 947 Kbps
Width              : 640 pixels
Height              : 352 pixels

Audio
Codec ID/Hint          : MP3
Bit rate             : 128 Kbps
Channel(s)            : 2 channels
Sampling rate          : 48.0 KHzscr4a.png

69636445.jpg

27321056.jpg

69742957.jpg
down1o.png

Code:
http://rapidshare.com/files/366212702/Epoka.e.akullnajave.3_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part1.rar
http://rapidshare.com/files/366218226/Epoka.e.akullnajave.3_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part2.rar
http://rapidshare.com/files/367205750/Epoka.e.akullnajave.3_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part3.rar
http://rapidshare.com/files/367574698/Epoka.e.akullnajave.3_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part4.rar
http://rapidshare.com/files/367578458/Epoka.e.akullnajave.3_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part5.rar
http://rapidshare.com/files/367581112/Epoka.e.akullnajave.3_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part6.rar
http://rapidshare.com/files/367662107/Epoka.e.akullnajave.3_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part7.rar
http://rapidshare.com/files/367663632/Moster___Interpretuan_ne_shqip.rar
 

LeRoSkyBoy™

Antarë i ri
Shrek (IV) Forever After (Dubluar në Shqip)

Shrek Forever After (Dubluar në Shqip)

downserv2.png

shrekkj.jpginfokd.png

Regjisore : Mike Mitchell

Skenari : Josh Klausner dhe Darren Lemke

Data e Leshimit : 21 Maj 2010

Zhanri : Animacion | Aventure | Komedi | Familje | Fantazi

Permbledhja : Pasi e sfidon nje dragua te tmerrshem, e shpeton nje princeshe, dhe e shpeton mbreterine e vjehrrit, cka mund te beje Shreku me? Ne vend qe te frikesoje bashkefshataret, Shreku tani behet i zellshem dhe i pervishet punes ne fushe. Ku mbeti ajo klithja e bishes? Shreku ben nje pakt. Tani, Shreku dhe Fiona nuk jane takuar kurre. Por, Shreku duhet te kthehet ne situaten si ka qene perpara. A ia del?

Rolet : Mike Myers ... Shrek (voice)

Eddie Murphy ... Donkey (voice)

Cameron Diaz ... Princess Fiona (voice)

Antonio Banderas ... Puss in Boots (voice)

downserv3.png


Code:
http://www.megaupload.com/?d=ROPC6DRP

enjoybylero.png
 

GeriMilan

Antarë i ri
Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip!

Faleminderit shume per Filmat... Por A mund ti rregulloni linket e shkarkimit tek Mulan 2??????:)
 

Love

βeℓℓe â๓e
Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip!

Madagascar 3 me Titra Shqip

mad1.jpg


Alex, Marty, Melman dhe Gloria janë ende duke luftuar për të shkuar në shtëpi.
Udhëtimi i tyre i merr ata nëpër Europë ku ata gjejnë mbulesën e përsosur: një cirk udhëtonte, të cilat ata udhetuan


Madagascar 3 me Titra Shqip | MosFLI.com
 

xhebrail1

INTERIST
Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip!

Ka kohe qe me mungojne keta filmaa ..
 
Top