Fjale te urta arbereshe.

orakulli

Anëtar i Respektuar
Ata çë mbiallë / rrikogjinë.
Ate qe mbjell do korresh.

Fjala a mirë / vete gjithparu.
Fjala e mire vete gjithandej.

Ai vete të gjenje leshitë te vea.
Ai vete te gjeje leshin ne veze.

Ai shurbën / si nj’kal.
Ai punon si nje kal

Vien ma jitoni se gjiriu.
Vlen ma shume gjitoni se kushuriu.
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Titulli: Fjale te urta arbereshe.

Lidh gajdhurën ku thot i zoti e jet e hanë qentë......

Lidh gomarin ku thot i zoti dhe leje ta hane qente
 

EMANUEL_78

hajduti
Titulli: Fjale te urta arbereshe.

do them nje fjale qe thone italianet per arbereshet...
me mire te takosh nje ujk ne mal sesa nje arberesh...
 
Top