Fjale te urta popullore....

princesha

Warrior Princess
Shkruaje një fjalë të urtë!

Ketu mund te shkruani nga nje fjale te urte.... do te filloi une e para....


Nëna eshte shkolle, e kush e ka edukuar nje nene (femer) ka edukuar nje popull!


Tash vazhdoni ju....
 

princesha

Warrior Princess
Te thuash ate qe mendon, eshte kenaqesi qe kushton.
 

princesha

Warrior Princess
Dy gjërave duhet t'ua dini vlerën, para se t'ju ikin nga duart: njëra është shëndeti dhe tjetra është rinia.
 

princesha

Warrior Princess
Burrat besojnë se bota është e krijuar vetëm për ta
 

princesha

Warrior Princess
Bukuria të habitë, bukuria të koritë
 

Ylli-1

Etnoshqiptar
Gruaja sheh cfare nuk bejne per te dhe jo cfare bejne!
 

princesha

Warrior Princess
Atje ku fle uji, është më i thellë
 

princesha

Warrior Princess
Sado te ndryshojne format e jetes,mrekullia mbetet mrekulli ne menyren e vet.
 

princesha

Warrior Princess
duro ditet me te idhta dhe te embela te jetes ,sepse durimi eshte me e mire se menquria
 
Top