Fjale te urta popullore....

NGU

Wild child full of grace 💫
Kur bien paret prej qiellit, fukaraja nk ka thes!
 
... duhet të keshë bythë të dishë të rrishë në bythë se perndryshe të hy kuji m*th.


... mos u perseritni në postime...
 

NGU

Wild child full of grace 💫
Genjeshtra eshte nje plage, dhe ne u sherofte te le nishan!
 
Top