Flamuri shqiptar në kopertinën e ”The Economist” për 2016, arësyeja mister!

legjenda

Tetova
Në kopertinën e revistes prestigjoze The Economist për vitin 2016, ndodhet edhe një flamur shqiptar. Personi në foto është Xhevat Lajçi, një shqiptar i lindur në Stamboll, ku është bërë edhe foto.

Ai ka dalë në foto së bashku me një kushëririn e tij teksa protestonin përpara konsullatës serbe në vitin 1998, kundër luftimeve që ndodheshin ne ate moment ne Kosove.

Ne pankarten e kusheririt te tij shkruhej Freedom for Kosovo, autori nuk ka ditur ta shpjegoje pse ka ndodhur ne kete kopertine. Ndoshta nuk eshte edhe aq e mistershme po ta mendoje kualifikim e Shqiperise ne EURO 2016
flamuri-economist2-418x215.jpg
 

Nicktjeter

Antarë i Respektuar
Titulli: Flamuri shqiptar në kopertinën e ”The Economist” për 2016, arësyeja mister!

Ne fillim , ne fillim eshte Clinton, Germany
Amerike, Germany
Amerike
Amerike
dhe pastaj aty diku ne fund nje njolle e kuqe
Pse ia prishni bukurine fotos?
 
Top