Flokët janë në fokus: 15 stile flokësh nga Instagrami, të cilat do t’ju inspirojnë.

Jetmira

Antarë i Respektuar
Dëshironi të provoni njërën nga këto frizura me gërshete, mirëpo të gjitha ju duken të ngjashme?
Keni menduar edhe për ndryshimin e ngjyrës në ndonjë nuancë që është në trend si p.sh. e argjendta dhe ato me shkëlqim të gjelbër, por nuk jeni edhe aq të sigurta.
Këto fotografi do t’ju inkurajojnë me siguri, transmeton Telegrafi.
Vërtet është e vështirë të vendosni se çfarë të provoni, prandaj ne ju ndihmojnë të merrni vendimin dhe po ju paraqesim disa stile të cilat për këto vajza kanë i kanë bartur në mënyrë fantastike.
Neve na kanë inspiruar.
1-155.jpg
2-121.jpg
3-101.jpg
4-66.jpg
5-58.jpg
6-38.jpg
7-33.jpg
8-23.jpg
9-19.jpg
10-18.jpg
11-25.jpg
12-12.jpg
13-7.jpg
15-2.jpg
/Telegrafi/
 
Top